Επιστροφή της Rihanna μετά από 6 χρόνια με νέο τραγούδι για το Black Panther

Η Rihanna επέστρεψε με το πρώτο της νέο single μετά από έξι χρόνια.

Με τίτλο "Lift Me Up", το τραγούδι εμφανίζεται στο soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever ως φόρος τιμής στον αείμνηστο ηθοποιό Chadwick Boseman. 

Η Rihanna έγραψε το "Lift Me Up" με τους Tems, Ludwig Göransson και τον σκηνοθέτη του Black Panther, Ryan Coogler, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε σε πέντε χώρες και η παραγωγή έγινε από τον Göransson.

Το Black Panther: Wakanda Forever βγαίνει στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου. Νωρίτερα αυτό το μήνα, αναφέρθηκε ότι η Rihanna είχε ηχογραφήσει δύο νέα τραγούδια για την ταινία, συμπεριλαμβανομένου ενός που θα έπαιζε στους τίτλους τέλους.

Το νέο σινγκλ της Rihanna και η επερχόμενη ερμηνεία της στο Super Bowl Halftime Show αντιπροσωπεύουν την πολυαναμενόμενη επιστροφή της τραγουδίστριας μετά από μια πολυετή μουσική παύση. Δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το Anti το 2016 και τελευταία φορά εμφανίστηκε ζωντανά το 2018 στα βραβεία Grammy. Τα τελευταία χρόνια, έχει επικεντρωθεί κυρίως στην εταιρεία καλλυντικών και μόδας Fenty. το εγχείρημα αποδείχθηκε εξαιρετικά προσοδοφόρο, καθώς πρόσφατα έγινε δισεκατομμυριούχος σε νεαρή ηλικία 34 ετών. Γέννησε επίσης ένα αγοράκι νωρίτερα φέτος.

Video Url

 

Video Url