Special set των Arctic Monkeys για το "Later…With Jools Holland" του BBC Two

 Οι Arctic Monkeys θα εμφανιστούν στην μουσική εκπομπή «Later…With Jools Holland» σε ένα επεισόδιο εξ' ολοκλήρου αφιερωμένο σε αυτούς!

Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του Jools Holland που παρουσιάζεται στο BBC Two και οι Arctic Monkeys θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την νέα τους δισκογραφική δουλειά «The Car», όπως τα τραγούδια «There’d Better Be A Mirrorball» και «Body paint». Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι παλιές επιτυχίες, όπως το «505», από το άλμπουμ του 2007, «Favourite Worst Nightmare».

Το show θα παρουσιαστεί στις 5 Νοεμβρίου στο BBC Two

Στο πρόγραμμα θα δούμε τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Alex Turner μαζί με τον drummer Matt Helders, να συνομιλούν με τον Jools Holland στο πιάνο, σχετικά με την ιδέα και εν τέλει την δημιουργία του νέου album «The Car», καθώς θα διηγηθούν και ιστορίες από προηγούμενες εμφανίσεις τους.

Η εκπομπή «Later…With Jools Holland» δημοσίευσε ένα teaser από το τί θα δούμε και τί θα ακούσουμε στις 5 Νοεμβρίου:

Video Url

Μια ενδιαφέρουσα επιπρόσθετη πληροφορία

O Turner είχε μιλήσει πρόσφατα στο NME σχετικά με την αναβίωση του «505» μέσω του TikTok, το οποίο αποτελεί και το τρίτο πιο hit τραγούδι του συγκροτήματος στο Spotify, μετά από τα  «Wanna Be Yours» και «Do I Wanna Know?»

 Επίσης, το «505» ξεπέρασε τις επετυχίες των Eminem και Coldplay σημειώνοντας κατά μέσο όρο 1,7 εκατομμύρια «παιξιές» το μήνα στο Spotify.  

Προς το παρόν είμαστε σε αναμονή για τις 5 Νοεμβρίου!

See ya soon, Monkeys!