Τρελές πωλήσεις το Midnights της Taylor Swift που θα περάσει το 1 εκατομμύριο

Το Midnights της Taylor Swift κατευθύνεται προς ένα σημαντικό αριθμό πωλήσεων. Οι πωλήσεις και οι ροές πρώτης ημέρας υποδηλώνουν ένα σύνολο ολόκληρης εβδομάδας στο εύρος 1 m-1,2 m, καθώς το Midnights πρόκειται να γίνει το πρώτο άλμπουμ που θα κάνει το ντεμπούτο του ή θα ξεπεράσει το όριο του εκατομμυρίου στην πρόσφατη εποχή.

Αυτό θα είναι το πέμπτο άλμπουμ της  Taylor Swift  που θα κάνει το ντεμπούτο του γύρω στο  1 εκατομ. Οι πρώτες ενδείξεις της πλήρους εβδομάδας πλησιάζουν τώρα τις 500 χιλ. και θα μπορούσαν να αυξηθούν χάρη στην εκδοχή του Midnights  3 π.μ., η οποία περιλαμβάνει επτά κομμάτια που δεν είναι διαθέσιμα σε καμία από τις φυσικές εκδόσεις του σετ.

Εν τω μεταξύ, όπως έχουμε σημειώσει, το Spotify επιβεβαιώνει ότι η Taylor Swift Tay  σπάσει το ρεκόρ πρώτης ημέρας για ροές ενός άλμπουμ, με 88 εκατομμύρια stiw ΗΠΑ και 185 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Έχει επίσης καταρρίψει τους δίσκους της πρώτης ημέρας στο Apple Music και στο Amazon Music, όπου έλαβε τις περισσότερες ροές άλμπουμ πρώτης ημέρας παγκοσμίως από οποιονδήποτε καλλιτέχνη στην πλατφόρμα.

Πόσο μεγάλο θα γίνει αυτό το άλμπουμ; ; Η Taylor ίσως  επιφυλάσσει περισσότερες εκπλήξεις;