Κανείς δεν μεγαλώνει χωρίς τα ιδανικά που τραγουδά ο Johnny Burnette

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην μεγαλώνει με αυτά τα ιδανικά, μόνο στην Ελλάδα κάποιοι τα θεωρούν κάτι σαν προδοσία που το υπερασπίζονται αυτοί που ανήκουν στην παράταξη που αποκαλούν Ναζί, Χουντικούς, Φασίστες, τώρα με την υπόθεση του 53χρονου που βίαζε 12χρονη και βιαστές και ότι ο Πρωθυπουργός και του κόμματος (που στις εκλογές πήρε 39,85% της χώρας) γ.... αυτά βέβαια στο διαδίκτυο από αυτούς που κάποιοι πιστεύουν ότι βοηθούν το κόμμα τους, και οι είναι μοναδικοί αγνοί σε ιδεολογία.

Κάτι σαν τις απόψεις του Μητρόπουλου για το Αιγάλεω και την μεγάλη του αγάπη, ενώ στην πραγματικότητα οι περισσότεροι είναι βολεμένοι, λατρεύουν τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής, μισούν όμως την Αμερική, όπως και την αρχαία Ελλάδα, ενώ δήθεν συμπαραστέκονται σε όσους μας στέλνει η Τουρκία από την Αφρική, τα βάθη της Ασίας και μερικές φορές από την Νότια Αμερική. Για πες τους όμως να φιλοξενήσουν σε κάποια από τα πολλά σπίτια που έχουν συνήθως αυτούς που υπερασπίζονται παίρνοντας το μέρος της Τουρκίας, θα τους χάσεις από φίλους.

 

Κάτι σαν κι εμένα που γράφουμε, όπως πιστεύουμε τα αυτονόητα και  νιώθουμε λύπη για όλα τα κόμματα είμαστε φασίστες και τα παίρνουμε από την κυβέρνηση η οποία, άλλωστε όπως όλα τα κόμματα, μην γράψω τι μας έχει.

Video Url

 

Το τραγούδι το θυμάται κανείς;