Right Said Fred, η Beyoncé έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, δεν ζήτησε άδεια για το τραγούδι μας

Οι Right Said Fred στις 22 Ιουλίου αναγνώρισαν θερμά τη συγγραφή στο άλμπουμ της Beyoncé Renaissance, αλλά σε μια νέα συνέντευξη στη Sun, το δίδυμο φάνηκε να έχει ανακαλέσει αυτό το συναίσθημα, αποκαλώντας την «αλαζονική» και ισχυριζόμενοι ότι δεν ζήτησε άδεια χρήσης της μελωδίας στην επιτυχία τους, "I'm Too Sexy".

Το θέμα ξεκίνησε ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του Renaissance, το οποίο χρησιμοποίησε μέρος  του "I'm Too Sexy" στο "Alien Superstar". Ο επίσημος λογαριασμός των αδερφών στο Twitter έγραψε στο Twitter: «Είναι ωραίο να λαμβάνω τα συγγραφικά εύσημα στο νέο άλμπουμ της Beyoncé». Ο λογαριασμός χτύπησε επίσης το κουμπί "μου αρέσει" στις απαντήσεις στο tweet τους προσφέροντας συγχαρητήρια.

Αλλά όταν μίλησαν  στη Sun, ο Chris και ο Fred Fairchild τραγούδησαν μια διαφορετική μελωδία. «Κανονικά ο καλλιτέχνης μας πλησιάζει», είπαν, «αλλά η Beyoncé δεν το έκανε επειδή είναι τόσο αλαζονικό άτομο που μάλλον είχε σκεφτεί «έλα να με πάρεις», οπότε το ακούσαμε μετά την κυκλοφορία. Αλλά όλοι οι άλλοι, ο Drake και η Taylor Swift, ήρθαν σε εμάς πριν κυκλοφορήσουν τα τραγούδια τους».

 

Video Url
Video Url