Low Hummer Panic Calls

Από το Hull της Αγγλίας, 6 άτομα στο συγκρότημα.

Οι Low Hummer με βάση το Hull επέστρεψαν την περασμένη εβδομάδα με το τελευταίο τους σινγκλ « Panic Calls ». Αυτό το πιο πρόσφατο σινγκλ έχει τα φωνητικά προφορικά χαρακτηριστικά των Low Hummers, πνευματώδεις στίχους και αβίαστη ατμόσφαιρα, αλλά είναι και πιο ήρεμη κατά τόπους. Το "Panic Calls" είναι ένα post-punk κομμάτι στην καρδιά με γωνιακές κιθάρες επίσης.

Μιλώντας για το κομμάτι, οι Low Hummer έχουν αναφέρει: «Υπήρχε ένα είδος συζήτησης που επιπλέει στον αέρα που ενέπνευσε τους στίχους του Panic Calls. Ο Dan και εγώ γράψαμε σαν να προσπαθούσαμε να χτυπήσουμε τις γραμμές κρίσης. ο λόγος του τραγουδιού μετατοπίζεται μεταξύ μας προσπαθώντας να εξηγήσουμε τα συναισθήματά μας, και στη συνέχεια αντιμετωπίζεται πάντα με γενικές, αυτοματοποιημένες απαντήσεις.

Η πρόθεση ήταν να αντικατοπτριστεί κάπως η ματαιότητα της υποστήριξης ψυχικής υγείας και, ελπίζω, να δείξουμε πόσο σχετικό είναι αυτό το ζήτημα».

Ακούστε το "Panic Calls" από τον Low Hummer παρακάτω και παρακολουθήστε το συγκρότημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

 

Video Url