Οι Placebo λανσάρουν το χρώμα... «Placebo» σε limited edition μπουκάλια μαζί με τον νέο τους δίσκο

Οι Placebo θα κυκλοφορήσουν δίσκο βινυλίου περιορισμένης έκδοσης με διασκευές των τραγουδιών «Shout» των Tears For Fears και «Running Up That Hill» της Κέιτ Μπους.

Το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον Βρετανό καλλιτέχνη Στιούαρτ Σεμπλ για το εξώφυλλο του δίσκου σχεδιασμένο με ένα ολοκαίνουργιο χρώμα. Το «Placebo χρώμα» είναι εμπνευσμένο από την «ισόβια αγάπη του Σέμπλ για τους Placebo», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου. «Το χρώμα αλλάζει ανάλογα με τον φωτισμό. Το Placebo μεταμορφώνεται και από μια βαθιά μοβ απόχρωση, γίνεται μαύρο και αστραφτερό μπλε» σημειώνεται.

Ο καλλιτέχνης δημιούργησε επίσης έναν πρωτότυπο πίνακα με ακρυλικό και κάρβουνο σε καμβά χρησιμοποιώντας τον τίτλο «SHOUT». «Οι Placebo ανέκαθεν δημιουργούσαν χρώματα στο μυαλό μου. Ζωγραφίζω ακούγοντας τους δίσκους τους από τότε που ήμουν έφηβος και αυτό το μπλε-μαύρο είναι κάτι που αισθάνομαι ότι περικλείει το συναίσθημα και την αίσθηση πίσω από τη μουσική. Όταν βγάζουμε τα συναισθήματά μας στην επιφάνεια και εκφραζόμαστε, μπορεί να φαίνεται σκοτεινό και επώδυνο, αλλά πάντα υπάρχει μια ομορφιά σε αυτό» τόνισε ο Στιούαρτ Σεμπλ.

Παράλληλα με τον δίσκο βινυλίου, ο Σεμπλ και οι Placebo έχουν δημιουργήσει 1.000 περιορισμένης έκδοσης μπουκάλια των 100 ml με το χρώμα Placebo.

Ο δίσκος και τα μπουκάλια με το χρώμα θα κυκλοφορήσουν την 1η Δεκεμβρίου.

 

Πηγή Athens Voice