Christine and the Queens - rien dire

Νέο άλμπουμ στις 11 Νοεμβρίου Redcar les adorables étoiles.

Η Christine and the Queens επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι από το έργο Redcar. Το σινγκλ ονομάζεται « Rien dire » και πρόκειται να εμφανιστεί στο επερχόμενο άλμπουμ Redcar les adorables étoiles (που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου μέσω του Why Music ).

"Αυτό το τραγούδι είναι για μια συνομιλία αγάπης που συνεχίζεται ακόμα κι αν δεν βλέπετε το άτομο ή δεν το ακούτε πια", είπε η Christine and the Queens στον Zane Lowe στο Apple Music 1. "Η αληθινή αγάπη είναι μια συζήτηση που δεν διακόπτεται ποτέ . Και ποτέ δεν εννοώ ούτε για θάνατο. Αυτή είναι η τρέχουσα πίστη μου που έχω αυτή τη στιγμή. Αυτό το τραγούδι είναι μια συζήτηση που κάνω με κάποιον που δεν είναι πια εκεί. Δεν μπορούμε να είμαστε ο ένας χωρίς τον άλλον, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό γιατί είμαι πολύ συνεσταλμένος άνθρωπος».

Το "Rien dire" είναι γαλλικά για το "say τίποτα" και το σινγκλ είναι χτισμένο γύρω από παλλόμενα synth pads και ρυθμούς drum-machine. «Oh, on s'append/Oh, on s'attend/Oh, on se rend et sans jamais rien dire», τραγουδάει ο Redcar στο γάντζο, που μεταφράζεται σε «Ω, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον/Ω, περιμένουμε τον καθένα άλλο/Ω, παραδινόμαστε και χωρίς να μιλήσουμε ποτέ».

Video Url