Richard Marx - We Are Not Alone

Από το νέο του άλμπουμ , Songwriter.

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός και συγγραφέας μπεστ σέλερ Richard Marx κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ  Songwriter  που αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά είδη: ροκ, ποπ, κάντρι και τις αγαπημένες μπαλάντες του Μαρξ.

Μαζί με το άλμπουμ, κυκλοφορεί την οικεία μπαλάντα για πιάνο «Always», που συνέγραψε ο μακροχρόνιος συνεργάτης και πολυβραβευμένος τραγουδιστής, πιανίστας και τραγουδοποιός, Burt Bacharach.

Σχετικά με τη συνεργασία με τον δια βίου ήρωά του Μπαχαράχ, ο Μαρξ αναφέρει: « Η εμπειρία του να κάθομαι σε ένα δωμάτιο και να γράφω ένα τραγούδι με τον Μπαρτ είναι κάτι που θεωρώ μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου. Το ότι γράψαμε ένα τραγούδι για το οποίο είμαστε και οι δύο τόσο περήφανοι και ερωτευμένοι με κάνει να είμαι πολύ πιο ευγνώμων. Επιπλέον, έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Ο Burt είναι ενενήντα τεσσάρων και το μόνο που θέλει να κάνει είναι να γράψει περισσότερα υπέροχα τραγούδια. Είναι μια τέτοια έμπνευση .”

Το Songwriter  είναι ένα πραγματικά φιλόδοξο και πρωτοποριακό έργο για τον Μαρξ, υπογραμμίζοντας την επιτυχία που βρήκε στην αιώνια καριέρα του, συνεργαζόμενος σε μια ποικιλία έργων. 

Το άλμπουμ περιέχει είκοσι κομμάτια σε τέσσερα διαφορετικά μουσικά είδη - πέντε ποπ τραγούδια, πέντε ροκ τραγούδια, πέντε τραγούδια κάντρι και πέντε όμορφες μπαλάντες - το καθένα επιδεικνύει την ευελιξία του ρεπερτορίου και των διακρίσεων του Μαρξ.

Από τη συν-συγγραφή (σε ηλικία δεκαεννέα ετών) το #1 κάντρι σινγκλ του Kenny Rogers το 1984, "Crazy", στο top 30 single "Edge of a Broken Heart για το all-girl ροκ συγκρότημα Vixen το 1988, μέχρι το κορυφαίο 5 pop single του NSYNC " This I Promise You» το 2000, στο νούμερο 1 σύγχρονο ντεμπούτο σινγκλ του Josh Groban για ενήλικες, «To Where You Are», στα ΔΥΟ #1 country single του Keith Urban, «Better Life» και «Long Hot Summer», στο τραγούδι του Luther Vandross Ο νικητής του βραβείου Grammy της χρονιάς «Dance With My Father», ο Richard Marx έχει αποδείξει τον εαυτό του ως διαρκή και ποικιλόμορφο δημιουργό επιτυχιών. 

 

Video Url