Harry Styles No 1 στις ΗΠΑ σε τραγούδια και σινεμά

Το τραγούδι του As It Was συμπλήρωσε 15 εβδομάδες στην κορυφή του καταλόγου με τα δημοφιλέστερα τραγούδια και έγραψε ιστορία αφού είναι το τραγούδι με Βρετανό που έμεινε τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο 1 ξεπερνώντας τους Mark Ronson και Elton John που ήταν για 14 εβδομάδες στην κορυφή με τα Uptown Funk και Candle In The Wind.

Το "As It Was" έλαβε θετικές κριτικές και μπήκε στην κορυφή του UK Singles Chart , όντας το δεύτερο νούμερο ένα single του Styles στο chart μετά το " Sign of the Times " τον Απρίλιο του 2017 και πέρασε δέκα εβδομάδες στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου. Singles Chart, που έγινε το μακροβιότερο νούμερο ένα σινγκλ στο chart από τότε που το " Bad Habits " του Ed Sheeran πέρασε 11 εβδομάδες στη σύνοδο κορυφής τον Ιούλιο-Σεπτέμβριο 2021.

Επίσης, το δεύτερο νούμερο ένα σινγκλ του στις ΗΠΑ, το τραγούδι πέρασε 15 βδομάδες στην κορυφή του Billboard Hot 100 , και έγινε το τρίτο μακροβιότερο νούμερο ένα στην ιστορία των charts.

Έφτασε στο νούμερο ένα σε 33 άλλες χώρες, όπως η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Κροατία, η Δανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Λιθουανία, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία, η Σιγκαπούρη και η Σουηδία.

Video Url

 

Στις ταινίες το Don't Worry Darling στο οποίο πρωταγωνιστεί, είναι στο Νο 1

 

Video Url