Οι Madrugada στο Παναθηναϊκό στάδιο

Είναι αδύνατο να χωρέσει ο νους πώς ένα άγνωστο συγκρότημα από την Νορβηγία  που μας άρεσε με το δείγμα που λάβαμε τότε σε μένα και τον Πετρίδη θα είχε αυτήν την εξέλιξη και θα άρεσε τόσο πολύ στο Ελληνικό κοινό.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο ήχος τους ήταν αυτό που ακριβώς ζητάει συνήθως ο Έλληνας, όμως το να παίζουν στο Παναθηναϊκό στάδιο σίγουρα είναι μεγάλο επίτευγμα που θα ζήλευαν πολλοί superstars που έχουν γράψει ιστορία στην μουσική.

 

Το συγκρότημα το εκτιμά αυτό και πάντα έχει την Ελλάδα στην κορυφή των προτιμήσεων του, μάλλον εδώ πρέπει να έχει πιο μεγάλη επιτυχία και από τη πατρίδα τους.

 

O κόσμος ίσως νομίζει ότι κερδίσαμε χρήματα από τους καλλιτέχνες, όμως δεν έχουμε πάρει ποτέ ούτε 1 δραχμή ή 1 ευρώ, ενώ αντίθετα ακόμα και σήμερα οι συναυλίες στην Ελλάδα κινούνται συνήθως με τα ονόματα που δημιουργήσαμε σε καλλιτέχνες, εμείς απλά ζητάμε 1 ευρώ τον χρόνο για ενίσχυση και δεν στέλνει σχεδόν κανείς, το γράφω γιατί το βρίσκω αστείο, έστω και αν κάνω λάθος. Όσοι ασχολούνται με την μουσική θέλουν μόνο να εισπράττουν. 

 

ΚΖ

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url