Ντουέτο του Elton John με την Britney Spears

Ο Σερ Έλτον Τζον έδωσε στους Γάλλους γευσιγνώστες μια προεπισκόπηση της πρώτης νέας μουσικής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την άρση των περιορισμών που είχε στη ζωή της μέχρι πέρυσι.

Ο Sir Elton ηχογράφησε το ντουέτο με την Spears, το Hold Me Closer, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να μοιραστεί το κομμάτι με τους θαμώνες ενός εστιατορίου στις Κάννες το βράδυ της Τρίτης.

Αφού πλησίασε τον DJ του εστιατορίου, τραγούδησε μαζί με το κομμάτι, κάνοντας streaming την αντίδραση στη σελίδα του στο Instagram.

Φορώντας ένα πολύχρωμο πουκάμισο και ασορτί σορτς, ο Sir Elton, ο οποίος είχε εγχειριστεί το ισχίο πέρυσι, παρέμεινε καθισμένος για την παράσταση.

 

Το Hold Me Closer είναι ένα mash-up των επιτυχιών του Sir Elton, The One και Tiny Dancer, με την Spears να τραγουδά στίχους και από τα δύο τραγούδια σε ένα bouncy club beat.

 

Video Url

 

Σε στυλ και ήχο, μοιάζει με το ντουέτο του Sir Elton με την Dua Lipa, Cold Heart, που έγινε παγκόσμια νούμερο ένα επιτυχία πέρυσι.

Video Url

 

Αυτό το κομμάτι συνδύαζε στοιχεία αρκετά κλασικά του Sir Elton, συμπεριλαμβανομένων των Rocket Man, Sacrifice και Kiss The Bride, και ήταν υποψήφιο για το σινγκλ της χρονιάς στα Brit Awards 2022.

Το Hold Me Closer θα είναι η πρώτη νέα μουσική της Spears μετά το άλμπουμ της το 2016, Glory. Σύμφωνα με πληροφορίες, ηχογραφήθηκε τον περασμένο μήνα στο Λος Άντζελες.

Το ντουέτο ήταν «η ιδέα του Έλτον και η Μπρίτνεϊ είναι μεγάλη θαυμάστρια», ανέφερε η αμερικανική ταμπλόιντ η NY Post, επικαλούμενη ανώνυμο «μυθοποιό του κλάδου».

Ο Sir Elton αποκάλυψε προηγουμένως το εξώφυλλο του σινγκλ, το οποίο περιλαμβάνει δίπλα-δίπλα φωτογραφίες των δύο σταρ ως παιδιά - Spears με ροζ tutu και Sir Elton πίσω από ένα πιάνο με τη σχολική του στολή.

 

Με πληροφορίες από το BBC