A Beautiful Noise σε μιούζικαλ η ζωή του Neil Diamond

Ένα νέο μιούζικαλ βασισμένο στην καριέρα του Neil Diamond έρχεται στο Broadway. A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical κάνει το ντεμπούτο του στη Νέα Υόρκη στις 2 Νοεμβρίου 2022, στο Broadhurst Theatre, μετά από ένα μήνα  παγκόσμιας πρεμιέρας στη Βοστώνη. Τα επίσημα εγκαίνια του μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ έχουν οριστεί για τις 4 Δεκεμβρίου. 

Από την επίσημη ανακοίνωση: Η ιστορία του θρυλικού Neil Diamond ζωντανεύει στη σκηνή σε ένα συναρπαστικό και συναρπαστικό νέο μιούζικαλ που περιλαμβάνει μια παρτιτούρα από τα επιτυχημένα τραγούδια του, όπως τα "Sweet Caroline", "America" ​​και "Cracklin' Rosie". Η παραγωγή σκηνοθετείται από τον νικητή των Tony Award® Michael Mayer (Spring Awakening, Hedwig and the Angry Inch), σε χορογραφία του νικητή του βραβείου Olivier® Steven Hoggett (Once, Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί) και σε σενάριο από τον τέσσερις φορές υποψήφιο για το βραβείο Όσκαρ Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody, The Two Popes).

Με το πρώτο του ξέσπασμα στη σύνθεση τραγουδιών τη δεκαετία του 1960 και τη μετέωρη άνοδό του στη δεκαετία του 1970, και πολλές συντριπτικές απογοητεύσεις και θριάμβους στην πορεία, ο Diamond έχει διατηρήσει ένα επίπεδο σούπερ σταρ για πέντε δεκαετίες. Πώς ένα φτωχό παιδί Εβραίων από το Μπρούκλιν έγινε ένας από τους πιο λατρεμένους σόουμεν όλων των εποχών; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το πούμε: ένα μιούζικαλ με τις εντυπωσιακές επιτυχίες του που καθορίζουν την εποχή που μάγεψαν τον κόσμο.

 

Video Url

 

Video Url