Mick Jagger: Ο Harry Styles έχει μια «επιφανειακή ομοιότητα με τον νεότερο εαυτό μου»

Ο Μικ Τζάγκερ είπε ότι ο Χάρι Στάιλς έχει μια «επιφανειακή ομοιότητα με τον νεότερο εαυτό μου» που «δεν έχει φωνή σαν τη δική μου ούτε κινείται στη σκηνή όπως εγώ».

Τα εντυπωσιακά σχόλια του frontman των Rolling Stones για τον Styles ήρθαν σε μια κατά τα άλλα κοσμική συνέντευξη στους Times του Λονδίνου που είχε σχεδιαστεί για να δημιουργήσει τη δημοσιότητα για την επερχόμενη 60η επετειακή περιοδεία του συγκροτήματος.

Ο Τζάγκερ προλόγισε τις παρατηρήσεις του λέγοντας ότι του αρέσει ο Στάιλς και οι δυο τους έχουν «μια καλή σχέση». Αλλά οι ευχάριστες στιγμές τελείωσαν εκεί, καθώς ο Τζάγκερ συνέχισε να ξεκαθαρίζει όλους τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο.

«Εννοώ, εγώ φορούσα πολύ περισσότερο μακιγιάζ στα μάτια από εκείνον. Έλα, ήμουν πολύ πιο ανδρόγυνος», είπε ο Τζάγκερ. «Και δεν έχει φωνή σαν τη δική μου ούτε κινείται στη σκηνή όπως εγώ. έχει απλώς μια επιφανειακή ομοιότητα με τον νεότερο εαυτό μου, κάτι που είναι εντάξει — δεν μπορεί να το αλλάξει».

Από την πλευρά του, ο Styles ανέφερε συχνά τον Jagger ως μία από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις του, ακόμη και όταν πρόκειται για τη μόδα του. Ο Styles υποδύθηκε επίσης περίφημα τον τραγουδιστή των Rolling Stones όταν παρουσιάσθηκε στο SNL το 2017.