Συμβολικά εγκαίνια για το Νοσοκομείο «Πολυκλινική Υγεία» στην Κύπρο τη διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών 

Με την παρουσία του Υπουργού Υγείας της Κύπρου κ. Μιχάλη Δαμιανού ο οποίος έκοψε την καθιερωμένη κορδέλα, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδαη συμβολική τελετή των εγκαινίων της «Πολυκλινικής Υγεία», του μεγαλύτερου ιδιωτικού νοσοκομείου στην Κύπρο με 178 κλίνες, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της συνεργασία του με το ΓΕΣΥ.

Τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του νοσοκομείου, εκπροσωπήσαν στα εγκαίνια ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλειος Γ. Αποστολόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Γεώργιος Ζέρδιλας  και ο κ. Απόστολος Τερζόπουλος  Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πολυκλινικής Υγεία».  Παρόντες στα εγκαίνια ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «Πολυκλινικής Υγεία», κ. Σάββας Λιασής, ο Επικεφαλής της ECM Partners Κύπρου και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πολυκλινικής Υγεία» κ. Ανδρέας Γεωργαλλής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Πολυκλινικής Υγεία», Δρ. Γιώργος Ζαχαριάδης και άλλοι  εκπρόσωποι του Νοσοκομείου και του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου.

Η ECM Partners, βασικός μέτοχος της «Πολυκλινικής Υγεία», ανέθεσε τη διαχείριση του Νοσοκομείου στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, αναγνωρίζοντας την πολυετή επιτυχημένη παρουσία του στο χώρο της υγείας και της δευτεροβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά την επίσημη συνέντευξη Τύπου, Ο Υπουργός Υγείας Κύπρου, κ. Μιχάλης Δαμιανού, επεσήμανε το ρόλο του Υπουργείου Υγείας ως το καθ’ ύλην αρμόδιο για την πρόληψη, προαγωγή και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα υγείας και ειδικότερα με την Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, ως αρωγό του δημόσιου τομέα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλειος Αποστολόπουλος, αναφέρθηκε στην ανάληψη της διαχείρισης του νοσοκομείου 

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «Πολυκλινικής Υγεία» & της ECM Partners, κ. Σάββας Λιασής, τόνισε ότι η εξαγορά της «Πολυκλινικής Υγεία» από την ECM Partners, αποτελεί ένα κρίσιμο και στρατηγικό σχέδιο να μετατρέψει την Κύπρο σε κέντρο αριστείας και σημείο αναφοράς στην παροχή υπηρεσιών υγείας, με επίκεντρο πάνω απ’ όλα τον ασθενή.

Ως πρωτοπόρος στον τομέα της ιδιωτικής υγείας, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών δεσμεύεται  να μεταφέρει τεχνογνωσία τόσο στον επιστημονικό όσο και στον οργανωτικό τομέα, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του Νοσοκομείου  και την παροχή υπηρεσιών υγείας κορυφαίου επιπέδου με επίκεντρο τον άνθρωπο.