Πάντα υπάρχουν όμορφα νέα τραγούδια, όμως συνήθως πάνε χαμένα μέσα στην τόση άσχετη πληροφόρηση

Πάντα υπάρχουν όμορφα νέα τραγούδια, όμως συνήθως πάνε χαμένα μέσα στην τόση άσχετη πληροφόρηση

Κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι κατέχει το απόλυτο μυστικό του να ξεχωρίζει κάτι αξιόλογο στον χώρο της μουσικής και βέβαια ούτε εγώ και ο Πετρίδης, όμως δύσκολα θα βρείτε ένα όνομα που να μην το ξεχωρίσαμε πρώτοι, όχι μόνο στην Ελλάδα και δεν λέω μόνο για αυτά που έφτασαν στην κορυφή, αλλά και τα πιο δεύτερα.

Στον τίτλο γράφω για άσχετη πληροφόρηση γιατί όταν κάθε μέρα κυκλοφορούν περίπου 60 νέα τραγούδια, είναι μοιραίο ο καθένας να προωθεί αυτά τα οποία ακούει και ξεχωρίζει, εμείς όμως κάνουμε και έρευνα, δεν είναι μόνο το προσωπικό μας γούστο, γιατί κανείς δεν είναι αλάνθαστος.

Ψάξτε στην σελίδα μας, ακούστε παλαιότερες εκπομπές του Γιάννη με καινούργια και θα καταλάβετε. Ευτυχώς ακόμα το γούστο μας παραμένει σε καλή κατάσταση και αυτό οφείλεται στο ότι συνέχεια ακούμε τα καινούργια, αν τα παρατήσουμε για μερικούς μήνες, τέρμα, θα χάσουμε την επαφή.

Γι' αυτό κάθε εβδομάδα στέλνουμε σε όσους μας στηρίζουν τις επιλογές μας από τα καινούργια άλμπουμ, είναι ένας καλός τρόπος πιστεύω για να παραμείνετε ενεργοί στον κόσμο της μουσικής.

Με 20 ευρώ, το ελάχιστο, για 1 χρόνο μπορείτε να μπείτε κι εσείς σ' αυτή την εβδομαδιαία λίστα, είναι ένας από τους λίγους τρόπους να επιβιώσουμε.

Κώστας Ζουγρής

https://open.spotify.com/playlist/2qAQw0vbB6zxOr4FdenRkx