Βουτιά σε νέα μουσική από τον Θοδωρή Φαχουρίδη

Βουτιά σε νέα μουσική από τον Θοδωρή Φαχουρίδη

Από τον Θοδωρή Φαχουρίδη

The Pretty Reckless - Death by Rock and Roll

Πέρσι το γκρουπ από την Νέα Υόρκη συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής. Αναμένουμε τον τέταρτο μεγάλο δίσκο τους, πέμπτη κυκλοφορία εκτός σιγκλ αν υπολογίσουμε και το EP του 2012, καθώς ακούμε το τραγούδι προπομπό με τον ίδιο τίτλο.

Video Url

Perfume Genius – Without You

Επιστροφή τρία χρόνια μετά το εκπληκτικό No Shape. Ο δίσκος έχει ήδη βγάλει δύο άλλες στιγμές ως σιγκλ αλλά κάτι μου λέει ότι θ’ ακολουθήσει και αυτό.

 

 

lilspirit - never coming home

Από το ντεπούτο άλμπουμ του American Spirit και ενώ έχει κυκλοφορήσει και ούτε ένα, ούτε δύο αλλά οκτώ σιγκλ εντός της χρονιάς. Χορευτική ποπ, που θα κάνει τον κάποτε κιθαρίστα του Steve Wonder, Michael Sembello, να φουσκώσει από υπερηφάνεια για την υστεροφημία του Maniac τριάντα επτά χρόνια μετά.

 

 

Noah Cyrus – Young & Sad

Παιδί του νέου αιώνα, στην καινούργια της πρόταση από το δεύτερο EP της με τίτλο The End of Everything. Καταγωγή από το Νάσβιλ, της γνωστής οικογενείας Cyrus (Billy Ray & Miley) φαντάζομαι και λόγω πατρικής καταγωγής εκτός από ποπ και κάντρι, πιθανότατα θα ξέρει και μυστική συνταγή για σούπερ Kentucky Fried Chicken.

 

 

Lany – Good Guys

Το εκ των ΗΠΑ τρίο έχει ανακοινώσει εντός του ’20 την τρίτη μεγάλης διάρκειας κυκλοφορία τους που θα φέρει τον τίτλο «Το παιδί της μαμάς». Αν από το Malibu Nights του 2018 σας άρεσαν τα Taking Me Back, I Don’t Wanna Love You Anymore, Let Me Know ξέρετε τι να περιμένετε και δε θα απογοητευτείτε. Όσο για τους υπόλοιπους, μια αξιοπρεπής νεανική πρόταση που ακούγεται ευχάριστα.

 

 

Thomas Rhett, Kane Brown - On Me (ft. Ava Max)

H κάντρι συναντάει την ποπ. Αν προσθέσεις την ηλικία και των τριών φτάνεις τα 82 χρόνια, επομένως το κλίμα μπορεί κάποιος να το υποθέσει. Σκονάκι: Από τη μουσική της ταινίας κινουμένων σχεδίων Scoob! που κυκλοφόρησε τελικά με ενάμιση χρόνο καθυστέρηση και όπως και άλλες λόγω κορωνοϊού απευθείας στην ψηφιακή αγορά για on demand προβολή.

 

 

Powfu, Sarcastic Sounds, Rxseboy - ill come back to you

Όσοι παρακολουθούν τα διαδυκτιακά σουξέ, τα views, τα streaming κτλ, μάλλον ξέρουν τον καναδό, πραγματικό όνομα Isaiah Faber, από το ιδιαίτερα πετυχημένο νεκροκρέβατο του, κυκλοφορία του Φεβρουαρίου που πέρασε. Το πιο πρόσφατο Extended Play του έχει τίτλο Poems of the Past, απ’ όπου και η συνεργασία του. Στο Spotify μετράει περίπου 30 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές αυτήν την περίοδο. Το μέλλον θα δείξει…

 

 

KennyHoopla - plastic door//

Ένα από τα έξι τραγούδια του EP «how can i rest in peace if i’m buried by a highway?». Γεννημένος στο Κλίβελαντ του Οχάιο και με καλλιτεχνική έδρα την πόλη των αγγέλων. Όσοι δεν τον προσέξαμε τον περασμένο Σεπτέμβρη με το νέο φανκ του, Sore Loser ή με το ροκ αισθητικής ομότιτλο του extended, τον Φεβρουάριο, τώρα έχουμε μια ακόμη ευκαιρία και μάλιστα με πολύ καλή αφορμή. Έχει κάτι αυτός ο νεαρός να διαφαίνεται στο ξεκίνημά του που…

 

 

Stephen Puth - Watching You Walk Away

Μια ακόμη περίπτωση καλλιτεχνικής οικογένειας. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον 26χρονο αδελφό του Charlie, από το Νιου Τζέρσεϊ. Πάντα είχα εκτίμηση σε αυτό που φαίνεται ως απλοϊκή ποπ. Άμεση μελωδία, πιασάρικη αν θέλετε, με καθαρές γραμμές χωρίς γωνίες. Γι’ αυτό που πρεσβεύει το αποδέχομαι πλήρως χωρίς ίχνος τύψεων.

 

 

Lennon Stella feat. Charlie Puth - Summer Feelings

Επίσης από το σάουντρακ του συμπαθούς φαγανού, λάτρη της περιπέτειας και των μυστηρίων σκύλου. Μια που έτυχε είπα ν’ ακούσουμε back to back την οικογένεια Puth. Ή αλλιώς καλώς ήρθες καλοκαίρι, έστω και υπό τη σκιά του κορωνοϊού.

 

 

Aurora - Exist For Love

Το σέλας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα που έχει να επιδείξει ο πλανήτης μας. Ίσως από εκεί να εμπνέεται και η νεαρά των οσονούπω εικοσιτεσσάρων Ιουνίων για την πολυεπίπεδη μπαλάντα που μας προσφέρει, ως τη νέα της κυκλοφορία. Διαβάζω ότι δήλωσε ως επιρροές της δύο αγαπημένες, Enya και Björk και ότι το οπτικό μέρος του σιγκλ της το έχει επιμεληθεί η ίδια. Ώρες ώρες αυτός ο βορράς δεν παίζεται. Ένα ζήτω για την Νορβηγία λοιπόν και μία ακόμη επευφημία για τη φρεσκάδα της νιότης.

 

 

και όλα μαζεμένα εδώ: