IN THIS MOMENT χέβυ μέταλ από το Λος Άντζελες

Οι In This Moment είναι ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, που δημιουργήθηκε από την τραγουδίστρια Maria Brink και τον κιθαρίστα Chris Howorth το 2005. Βρήκαν τον ντράμερ Jeff Fabb και ξεκίνησαν το συγκρότημα ως Dying Star. Δυσαρεστημένοι με τη μουσική τους κατεύθυνση, άλλαξαν το όνομά τους σε In This Moment και απέκτησαν δύο μέλη του συγκροτήματος, τον κιθαρίστα Blake Bunzel και τον μπασίστα Josh Newell. Το 2005, ο μπασίστας Newell άφησε το συγκρότημα και αντικαταστάθηκε από τον Jesse Landry.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ, Beautiful Tragedy, κυκλοφόρησε το 2007. Η συνέχεια τους, με τίτλο The Dream κυκλοφόρησε τον επόμενο χρόνο κάνοντας ντεμπούτο στο νούμερο 73 του Billboard 200. Το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος, A Star-Crossed Wasteland κυκλοφόρησε το 2010 και Το τέταρτο άλμπουμ με τίτλο Blood κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2012 και έκανε το ντεμπούτο τους στο νούμερο 15. Το πέμπτο άλμπουμ τους με τίτλο Black Widow κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2014 και έκανε το ντεμπούτο τους στο νούμερο 8, την υψηλότερη θέση τους στα charts μέχρι σήμερα. Το Ritual, το έκτο τους, κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2017 και έκανε το ντεμπούτο τους στο νούμερο 23. Το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους, Mother κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου 2020. Έχουν λάβει δύο υποψηφιότητες από τα Alternative Press Music Awards, συμπεριλαμβανομένων δύο για τον Καλύτερο Καλλιτέχνη Hard Rock και ένα για το Best Live Band. Έχουν λάβει επίσης μια υποψηφιότητα για Grammy για την Καλύτερη Μέταλ Ερμηνεία. Μέχρι σήμερα, το συγκρότημα έχει 5 σινγκλ και ένα άλμπουμ με πιστοποίηση Platinum and Gold από την Recording Industry Association of America (RIAA).

Η σύνθεση του συγκροτήματος έχει αλλάξει αρκετές φορές. Ο Landry αντικαταστάθηκε από τον Kyle Konkiel το 2009 και ο Konkiel αντικαταστάθηκε από τον Travis Johnson το 2010. Ο Jeff Fabb και ο Blake Bunzel αποχώρησαν από το συγκρότημα το 2011, και αντικαταστάθηκαν από τον Tom Hane και τον Randy Weitzel αντίστοιχα. Τον Μάρτιο του 2016, ο ντράμερ Tom Hane ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συγκρότημα και αντικαταστάθηκε από τον Kent Diimmel, πρώην μέλος των 3 By Design.

IN THIS MOMENT - Prayers (OFFICIAL VIDEO)

Video Url

 

IN THIS MOMENT - Beautiful Tragedy (OFFICIAL VIDEO)

Video Url

 

IN THIS MOMENT - Forever (OFFICIAL VIDEO)

Video Url

 

In This Moment - Call Me (OFFICIAL VIDEO) HD

 

IN THIS MOMENT - The Gun Show (OFFICIAL VIDEO)

Video Url

 

IN THIS MOMENT - The Promise (OFFICIAL VIDEO)

Video Url

 

IN THIS MOMENT - Blood (OFFICIAL VIDEO)

Video Url

 

IN THIS MOMENT - Adrenalize (OFFICIAL VIDEO)

Video Url

 

IN THIS MOMENT - Whore (OFFICIAL VIDEO)

Video Url

 

In This Moment - Sick Like Me (Official Video)

Video Url

 

In This Moment - Big Bad Wolf (Official Video)

Video Url

 

In This Moment - Sex Metal Barbie [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

 

In This Moment - "The Fighter" [Official Video]

 

In This Moment - "Oh Lord" [Official Video]

 

In This Moment - "Roots" [Official Video]

 

In This Moment - "Black Wedding feat. Rob Halford" [OFFICIAL VIDEO]

 

In This Moment - "The In-Between" [OFFICIAL VIDEO]

 

In This Moment - "As Above, So Below" [OFFICIAL VIDEO]