Δισκοθήκη: Metronomy από την Αγγλία

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

Οι Metronomy είναι ένα αγγλικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής που δημιουργήθηκε το 1999. Από το 2021, το συγκρότημα αποτελείται από τους Joseph Mount (φωνητικά, πλήκτρα και κιθάρα), Oscar Cash (πλήκτρα, δεύτερα φωνητικά, κιθάρα και σαξόφωνο), Anna Prior (ντραμς και φωνητικά), Olugbenga Adelekan (μπάσο και φωνητικά) και Michael Lovett (πλήκτρα και κιθάρες). Η μουσική τους αποτελείται από φωνητική και οργανική ηλεκτρονική ποπ μουσική. Ο Mount κυκλοφορεί επίσης remix με το όνομα Metronomy και έχει κάνει remix πολλών καλλιτεχνών, όπως οι Gorillaz, Sebastien Tellier, Roots Manuva, Franz Ferdinand, Klaxons, Goldfrapp, Young Knives, Zero 7, Ladytron, Kate Nash, Lady Gaga και Lykke Li.

Video Url

 

Οι Metronomy έχουν κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό, τα Pip Paine (Pay The £5000 You Owe), Nights Out, The English Riviera,  Love Letters, Summer 08, Metronomy Forever και Small World.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url