Δισκοθήκη: Joe Bonamassa σύγχρονο μπλουζ

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

Ο Joseph Leonard Bonamassa γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1977) είναι Αμερικανός μπλουζ ροκ κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία δώδεκα ετών, όταν άνοιξε για τον B.B. King μία από τις συναυλίες του. Από το 2000, ο Bonamassa έχει κυκλοφορήσει δεκαπέντε σόλο άλμπουμ μέσω της ανεξάρτητης δισκογραφικής του εταιρείας J&R Adventures, εκ των οποίων τα έντεκα έχουν φτάσει στο Νο. 1 στο Billboard Blues chart.

Ο Bonamassa έχει παίξει δίπλα σε πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες της μπλουζ και της ροκ, και έχει κερδίσει τρεις υποψηφιότητες για βραβεία Grammy. Μεταξύ των κιθαριστών, είναι γνωστός για την εκτενή συλλογή του από vintage κιθάρες και ενισχυτές.

Το 2020, ο Bonamassa δημιούργησε την Keeping the Blues Alive Records, μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία που προωθεί και υποστηρίζει το ταλέντο των μπλουζ μουσικών. 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url