Σε λίγο το σινεμά θα αποτελεί παρελθόν και θα βλέπουμε ταινίες μόνο στο σπίτι μας

Σε λίγο το σινεμά θα αποτελεί παρελθόν και θα βλέπουμε ταινίες μόνο στο σπίτι μας

Η απαξίωση της μουσικής ξεκινάει από τους σημερινούς υπεύθυνους οι οποίοι δυστυχώς είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

Στην φετινή απονομή των όσκαρ δεν θα παρουσιασθούν 8 κατηγορίες μεταξύ των οποίων και αυτή για το καλύτερο score δηλαδή συνολικής μουσικής για ταινία, με σκοπό να τονώσουν λέει το ενδιαφέρον του κοινού.

Αν θέλουν να τονώσουν το ενδιαφέρον του κοινού θα πρέπει να πάψουν να επιλέγουν τους υποψήφιους με κριτήρια ισορροπίας μεταξύ κοινωνικών ομάδων και να κάνουν επιλογή απλά από τους καλύτερους.

Η τακτική τους τα τελευταία χρόνια απαξιώνει όλο και περισσότερο τον κινηματογράφο αφού οδηγεί, προφανώς μετά από οδηγίες και τους παραγωγούς και σκηνοθέτες να δημιουργούν ταινίες με φυλετικά και κοινωνικά κριτήρια στα πλαίσια ισορροπιών και για να έχουν την υποστήριξη των ΜΜΕ που έχουν βαλθεί να αλλάξουν τον κόσμο και να τον προσαρμόσουν, όχι αξιοκρατικά, αλλά σύμφωνα με τα κοινωνικά, οικονομικά και προσωπικά συμφέροντα τους.

Σε λίγο το σινεμά θα αποτελεί παρελθόν και θα βλέπουμε ταινίες μόνο στο σπίτι μας, η ποιότητα, αυτή που έχει το Netflix και η σημερινή μουσική, γιατί και εκεί τα ίδια κάνουν. Λίγο καλύτερα από τα reality που μας βομβαρδίζουν

Κώστας Ζουγρής.