Dirty Dancing θυμίζει το 1987

Dirty Dancing 33 χρόνια μετά ετοιμάζουν την συνέχεια

Το άλμπουμ με τα τραγούδια της ταινίας ήταν Νο 1 τον Νοέμβριο του  1987 στις ΗΠΑ

Το καλοκαίρι του 1963, η 17χρονη Frances "Baby" Houseman ταξιδεύει μαζί με την πλούσια οικογένειά της στο Kellerman's[13] [14]σε ένα θέρετρο στο βουνό Catskill. Η Μπέιμπι είναι η νεώτερη από τις δύο κόρες και σχεδιάζει να παρακολουθήσει το κολέγιο Mount Holyoke για να σπουδάσει οικονομικά σε υπανάπτυκτες χώρες και στη συνέχεια να εισέλθει στο Σώμα της Ειρήνης. Ο πατέρας της, Τζέικ, είναι ο γιατρός και φίλος του Max Kellerman, του ιδιοκτήτη του θέρετρου. Η Μπέιμπι είναι φίλη με τον εγγονό του Max Max Neil.

Η Μπέιμπι αναπτύσσει μια συντριβή στον εκπαιδευτή χορού του θέρετρου, Johnny Castle.Στη συνέχεια συναντά τον ξάδερφο του Τζόνι με τον Billy σε μια βόλτα στους χώρους του θέρετρου και τον βοηθά να φέρει καρπούζια στα σπίτια του προσωπικού. Το προσωπικό κρατάει μυστικές ώρες μετά το ωράριο στα καταλύματα τους και η Μπέιμπι εκπλήσσεται από τον «βρώμικο χορό» που εμπλέκονται. Ενδιαφέρουσα, η Μπέιμπι λαμβάνει ένα σύντομο, αυτοσχέδιο μάθημα χορού από τον Johnny.

Αφού η Μπέιμπι ανακαλύπτει ότι η χορευτική συνεργάτιδα της Johnny, Penny Johnson, είναι έγκυος από τον Robbie Gould, έναν σερβιτόρο που χρονολογείται και εξαπατά τη μεγάλη αδελφή της Jennifer Gray, τηn Λίζα και άλλες γυναίκες, δανείζεται χρήματα από τον πατέρα της για να πληρώσει για παράνομη έκτρωση για την Πέννυ. Ο Τζέικ συμφωνεί να δώσει τα χρήματα στην Μπέιμπι ακόμα κι αν λέει ότι δεν μπορεί να του πει για ποιο λόγο τα θέλει. Η Penny δέχεται τελικά τα χρήματα, αλλά λέει ότι υπάρχει ένα άλλο θέμα.

Ο Johnny και η Penny πραγματοποιούν εβδομαδιαίο χορό στο Sheldrake, ένα άλλο κοντινό θέρετρο. Η Penny θα χάσει την απόδοσή της αν πηγαίνει για την έκτρωση και θα χάσει το μισθό της για την εποχή. Ο Μπίλι προτείνει στην Μπέιμπι να συμπληρώνει γι 'αυτήν. Ο Johnny το σκέφτεται, που ξεπερνά την αρχική αντίσταση της Μπέιμπι. Ο Billy και η Penny επιμένουν ότι ο Johnny μπορεί να διδάξει σε οποιονδήποτε να χορέψει. Ο Johnny αρχίζει να διδάσκει την Μπέιμπι, και οι δύο ξοδεύουν μαζί πολλές αδυσώπητες περιόδους άσκησης. Η Μπέιμπι αρχίζει σταδιακά να βελτιώνεται και μια ρομαντική έλξη μεγαλώνει μεταξύ τους.

Ο Billy παίρνει την Penny σε έναν ταξιδιώτη αθώο, ενώ η Μπέιμπι και ο Johnny παίζουν στο Sheldrake Hotel. Η απόδοσή τους είναι ως επί το πλείστον επιτυχημένη, αν και η Μπέιμπι είναι πολύ νευρική για να επιτύχει το κλιματικό ανελκυστήρα του χορού. Ο Johnny και η Μπέιμπι επιστρέφουν στο Kellerman και βρίσκουν την Penny σε αγωνία. Ο Μπίλι εξηγεί ότι ο «γιατρός» αποδείχτηκε ότι ήταν ένας αμυντικός ο οποίος προκάλεσε σοβαρές βλάβες στην Πέννυ. Η Μπέιμπι φέρνει τον πατέρα της για να βοηθήσει την Penny, αλλά όταν ο Jake ρωτά "Ποιος είναι υπεύθυνος γι 'αυτό το κορίτσι;", ο Johnny απαντά "εγώ είμαι" υποστηρίζοντας την ευθύνη εξαιτίας του φόβου ότι η Penny θα απολυθεί αν βγει ότι κοιμήθηκε με τον Robbie .

Ο Τζέικ αντιμετωπίζει την Πέννυ, αλλά θυμίζει στην κόρη του ότι χρησιμοποίησε τα χρήματά του για να πληρώσει αυτή τη διαδικασία και απαγορεύει στην Μπέιμπι να συναναστρέφεται με τον Τζόνι ή τους φίλους του. Η ίδια λοιπόν πηγαίνει στον Johnny να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του πατέρα τ Ο Τζέικ λέει στην οικογένειά του ότι θα φύγουν νωρίς το πρωί. Η γυναίκα του Τζέικ λέει ότι έχουν πληρώσει μέχρι την Κυριακή και η Λίζα διαμαρτύρεται, επειδή θέλει να τραγουδήσει στο τέλος της σεζόν. Ο Τζέικ αλλάζει γνώμη και η Μπέιμπι συνεχίζει να βλέπει τον Τζόνι παρά την προειδοποίηση του πατέρα της.

Λόγω του αυξανόμενου συναισθήματος του Τζόνι για την Μπέιμπι, ο ίδιος αρνήθηκε την πληρωμή για να πάει με μια άλλη επισκέπτρια του Kellerman, "bungalow bunny" Vivian Pressman. Αργότερα το πρωί κατά τη διάρκεια του πρωινού, οι Max και Neil Kellerman αποκαλύπτουν στους Housemans ότι το πορτοφόλι του Moe Pressman κλάπηκε ενώ έπαιζε ένα παιχνίδι καρτών με άλλους επισκέπτες. Η Βίβιαν κατηγορεί τον Τζόνι για την κλοπή σε μια απόλαυση της ζήλιας του για την απόρριψη της από τον ίδιο. Για να σώσει τον Τζόνι από τις κατηγορίες, η Μπέιμπι ομολογεί ότι ο Τζόνι δεν έκανε την κλοπή επειδή ήταν μαζί της στην καμπίνα εκείνο το βράδυ.

Ο Johnny απαλλάσσεται από κατηγορούμενος αφού αποκαλύπτεται ότι δύο ηλικιωμένοι, ο κ. Και η κυρία Schumacher, έκλεψαν το πορτοφόλι της Moe μαζί με πορτοφόλια άλλων επισκεπτών. Ο Max διώχνει τον Τζόνι από εκεί λόγω της σχέσης που είχε με την Μπέιμπι. Η ίδια και ο Johnny αγκαλιάζουν και αποχαιρετούν ο ένας τον άλλο, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα μετανιώσουν για την σχέση, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της.

Η Μπέιμπι και οι γονείς της παρακολουθούν την παράσταση στο τέλος της σεζόν. Ο Τζέικ αποχαιρετά τον Ρόμπι και του δίνει μια άκρη σε ένα φάκελο. Ο Robbie ευχαριστεί τον Τζέικ, αποκαλύπτοντας πρόθυμα ότι άφησε την Πέννυ έγκυος και προσβάλλει την ίδια και το μωρό της, που τον οδηγεί τον Τζέικ να τραβήξει τον φάκελο πίσω. Το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι (συμπεριλαμβανομένης της Lisa) των Kellerman τραγουδούν μαζί το τραγούδι που κλείνει όταν ανοίγει η πόρτα και ο Johnny περπατάει μέσα. Έχει επιστρέψει για να κάνει τον τελευταίο χορό της σεζόν. Ο Johnny οδηγεί την Μπέιμπι στη σκηνή, διακόπτοντας την παράσταση που είναι ήδη σε εξέλιξη.

Κάνει μια σύντομη ομιλία για το πώς η Baby Frances(το κανονικό της όνομα στο έργο) τον έκανε καλύτερο.Η Μπέιμπι και ο Johnny χορεύουν μια πιο προκλητική έκδοση του mambo duet τους και οι άλλοι χορευτές ξεσηκώνονται. Η Μπέιμπι τρέχει στον Johnny και εκτελεί την αόριστη κίνηση ανελκυστήρα που ασκούσαν. Οι χορευτές τραβούν τους επισκέπτες από τα καθίσματα τους για να συμμετάσχουν στον εορτασμό. Ο Τζέικ ζητά συγγνώμη από τον Τζόνι που τον κατηγόρησε ότι άφησε την Πέννυ έγκυο και συμφιλιώνεται με την κόρη του.

 

 113846250 hi062808018

 

Video Url

 

Video Url

 

 

https://www.popup.gr/

Δείτε κι αυτό

https://popup.gr/life/well-being/1725-eispnoi-dentrolivanou