Θύμωσε ο Σνικ και αποκαλεί σκουπίδια όσους τον κατηγορούν

Θύμωσε ο Σνικ και αποκαλεί σκουπίδια όσους τον κατηγορούν

Σε story του στο Instagram έγραψε
«Βλέπω πολλούς “καλοπροαίρετους” εκεί έξω. Πολλούς δημοσιογράφους που βγάζουν μίσος προς το άτομό μου, ίσως επειδή δεν έρχομαι στις εκπομπές σας ή επειδή δεν δίνω συνεντεύξεις στις γελοίες κουτσομπολίστικες φυλλάδες σας. Σέβομαι πολύ και αγαπώ το γυναικείο φύλο.

Μην προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου για να καλύψετε άλλα θέματα. Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια. Πάρτε το χαμπάρι ότι η μουσική ειναι showbiz.

Αλλιώς και οι ταινίες που βλέπουμε θα μας έκαναν να βγαίνουμε σαν τον Rambo στον Αμαζόνιο ή θα πηδάγαμε από φλεγόμενες γέφυρες σαν το Fast & Furious.

Και όσο για τα άτομα που κακοποιούν, βιάζουν ή έστω τους περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό κρέμασμα στο Σύνταγμα και λιθοβολισμός».

Αυτά είπε ο Σνικ, αλλά εγώ λέω τα δικά μου

Εγώ είμαι εναντίον της λογοκρισίας στο τραγούδι και στην τέχνη, όμως όποιος έχει παιδιά κάτω από 12 ετών πιστεύω ότι πρέπει να βρει τρόπο να ελέγχει και να τους απαγορεύει να ακούνε Ελληνικό τραπ γιατί στο μέλλον θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Οι τύποι έχουν ξεφύγει εντελώς και κάνουν κακό στα παιδιά και τα εγγόνια μας για να βγάλουν 5 φράγκα.

Είμαι εναντίον του να δημοσιεύουμε στίχους ή αυτά τα τραγούδια, όπως το Chinchilla ή το όπλο του άλλου τύπου του Trannos

Κώστας Ζουγρής