Γι' αυτούς που ψάχνουν τις ανακοινώσεις των κομμάτων για την χιονόπτωση

Γι' αυτούς που ψάχνουν τις ανακοινώσεις των κομμάτων για την χιονόπτωση

Υπάρχουν κόμματα, σχεδόν όλα που δεν χάνουν ευκαιρία για να βγάλουν μία ανακοίνωση που θα μειώσει τον αντίπαλο τους και θα βελτιώσει όπως πιστεύουν τα ποσοστά τους. Έτσι σκεφτήκαμε, από σατιρικής πλευράς το τι θα μπορούσε να ανακοινώσει το κάθε κόμμα για τον χιονιά ο οποίος δείχνει τα δόντια του σε όλη την χώρα.

ΝΔ

'Οπως φανταζόταν ο κάθε πολίτης η ΝΔ κατάφερε να κάνει όλους τους Έλληνες να δουν άσπρη μέρα όπως ήταν ο βασικός προγραμματισμός της

ΣΥΡΙΖΑ

Στις έντονες βροχοπτώσεις, τις φωτιές, τον καύσωνα, την ακρίβεια, ήλθαν να προστεθούν και οι αλλαγές στο κλίμα που έχει επιφέρει η διακυβέρνηση της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Συμπλήρωμα η πρωτοφανής χιονόπτωση για τη οποία η κυβέρνηση, όπως σε όλα βρέθηκε απροετοίμαστη.

ΚΙΝΑΛ

Παρόμοια φαινόμενα όπως αυτής της χιονόπτωσης θα εκλείψουν πια με την άνοδο των ποσοστών του κόμματος μας και την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ που το σήμα του ενισχύει την ηλιοφάνεια.

ΚΚΕ

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από μία κυβέρνηση που έχει στερήσει τα πάντα στον Ελληνικό λαό, η χιονόπτωση στον βαθμό που πέφτει σε όλη τη χώρα ήταν το φυσικό επακόλουθο μιας πολιτικής που έχει σαν βάση την ενίσχυση των μεγάλων εταιρειών που ρυπαίνουν το περιβάλλον και αλλάζουν το κλίμα της χώρας μας.