Κρίμα. Ο 17χρονος γιος της Sinead O'Connor βρέθηκε νεκρός μετά την εξαφάνισή του

Κρίμα. Ο 17χρονος γιος της Sinead O'Connor βρέθηκε νεκρός μετά την εξαφάνισή του

Η Sinead O'Connor θρηνεί για την απώλεια του 17χρονου γιου της, Shane, αφού βρέθηκε νεκρός στην Ιρλανδία την Παρασκευή.

«Ο όμορφος γιος μου, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό», έγραψε η O'Connor σε ένα Tweet που αναρτήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7 Ιανουαρίου. ). «Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ να είστε ήσυχοι."

Ο Shane ήταν γιος της O'Connor με τον Ιρλανδό λαϊκό μουσικό Donald Lunny. Εξαφανίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα - μέρες αφότου έκανε «δύο σοβαρές απόπειρες αυτοκτονίας», σύμφωνα με την O'Connor.

Σε μια έκκληση προς τον γιο της πριν βρεθεί το σώμα του, η O'Connor έγραψε στο Twitter: «Δεν είναι πλέον αστείο όλο αυτό να λείπεις. Με τρομάζεις

Σε ένα επόμενο tweet, έγραψε: «Σέιν, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για τίποτα. Ο κόσμος μου θα κατέρρεε χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Παρακαλώ μην την σταματήσεις να χτυπάει. Παρακαλώ μην βλάψεις τον εαυτό σου. Πήγαινε στο Gardai και ας σε πάμε στο νοσοκομείο».

Αφού έμαθε για τον θάνατό του, η O'Connor μοιράστηκε έναν σύνδεσμο για το τραγούδι του Bob Marley "Ride Natty Ride", γράφοντας ως λεζάντα, "This is for my Shaney". Το φως της ζωής μου. Το λυχνάρι της ψυχής μου. Μωρό μου με τα γαλανά μάτια. Θα είσαι πάντα το φως μου. Θα είμαστε πάντα μαζί. Κανένα όριο δεν μπορεί να μας χωρίσει».