Ο τραγουδιστής των Il Divo, Carlos Marin πέθανε 53 ετών

Ο τραγουδιστής των Il Divo, Carlos Marin πέθανε 53 ετών

Ο Μάριν «θα λείψει από τους φίλους, την οικογένεια και τους θαυμαστές του», ανέφερε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλη φωνή ή πνεύμα σαν τον Κάρλος».

Η ομάδα είχε πει ότι προσεύχονταν για την ανάρρωση του Μάριν μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο αυτόν τον μήνα, με αποτέλεσμα να αναβάλουν μια χριστουγεννιάτικη περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ανδρικό κουαρτέτο συγκεντρώθηκε από τον Simon Cowell το 2003 και πέτυχε τρία νούμερο ένα άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Μάριν γεννήθηκε στη Γερμανία, αλλά μετακόμισε στην Ισπανία σε ηλικία 12 ετών και ήταν βαρύτονος στο γκρουπ, παίζοντας μαζί με τους τενόρους Urs Buhler και David Miller και τον ποπ τραγουδιστή Sebastien Izambard.

«Το τραγούδι είναι ο τρόπος μου να λέω αυτό που νιώθω, ο τρόπος ζωής μου», φέρεται να είπε στην ιστοσελίδα του γκρουπ.

«Το τραγούδι είναι αυτό που με κάνει να νιώθω ζωντανός, οπότε σε ευχαριστώ που με άφησες να συνεχίσω να ζω από αυτό που αγαπώ».

Η ισπανική εφημερίδα El Pais ανέφερε ότι ο Μάριν είχε αρρωστήσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχε τεθεί σε κώμα σε ένα νοσοκομείο στο Μάντσεστερ. Η φύση της ασθένειάς του δεν έχει αποκαλυφθεί.

Η διεθνής απήχηση των Il Divo τους βοήθησε να επιτύχουν αξιοσημείωτη επιτυχία σε πολλές παγκόσμιες περιοδείες.

Οι επιτυχίες τους περιελάμβαναν τα Regresa a Mi (Unbreak My Heart), The Time Of Our Lives και I Believe In You - ένα ντουέτο με τη Celine Dion - καθώς και μια έκδοση του Hello της Adele.

Πούλησαν περισσότερους από 30 εκατομμύρια δίσκους και είχαν 160 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε περισσότερες από 33 χώρες, ανέφερε η ιστοσελίδα του γκρουπ.