O Brian May των Queen θετικός στον Covid 19

O Brian May των Queen θετικός στον Covid 19

«Ήταν πραγματικά φρικτές μερικές μέρες, αλλά είμαι καλά»

«Ναι. Ήρθε επιτέλους η συγκλονιστική μέρα και για μένα. Η τρομακτική διπλή κόκκινη γραμμή», έγραψε ο Μέι σε μια ανάρτηση στο Instagram που κοινοποιήθηκε το Σάββατο. «Και ναι – σίγουρα ΟΧΙ συμπάθεια παρακαλώ – ήταν πραγματικά φρικτές λίγες μέρες, αλλά είμαι καλά».

«Και θα πω το παραμύθι. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσέξτε περισσότερο εκεί έξω, καλοί μου άνθρωποι», πρόσθεσε ο Μέι. «Αυτό το πράγμα είναι απίστευτα μεταδοτικό. Πραγματικά ΔΕΝ θέλετε να χαλάσουν τα Χριστούγεννα σας."

Ο Μέι ήταν επικριτικός για τον χειρισμό της πανδημίας από τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον. «Σε κάθε σημείο έκανε πολύ λίγα, πολύ αργά», είπε ο Μέι σε συνέντευξή του στην The Independent νωρίτερα φέτος.

«Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες συγγενείς μας πέθαναν εξαιτίας κακών συμβουλών και εξαιτίας των κακών αποφάσεων που πήρε ο Μπόρις με τον [πρώην υπουργό Υγείας της Βρετανίας, Ματ] Χάνκοκ και αυτούς τους άλλους ανθρώπους», υποστήριξε ο Μέι. «Αν [ο κ. Τζόνσον] είχε λάβει τις προφυλάξεις για το κλείσιμο των συνόρων ένα χρόνο νωρίτερα, δεν θα ήμασταν στην κατάσταση που ήμασταν. Και το γεγονός ότι είναι πρόθυμος να ανταλλάξει ζωές ανοιχτά για οικονομικό όφελος, το βρίσκω φρικτό… εντελώς απαράδεκτο».

Ο Μέι είπε επίσης σκληρά λόγια για τον συνάδελφό του βρετανό ρόκερ Έρικ Κλάπτον, χαρακτηρίζοντάς τον ως «φρούτο» για τη στάση του κατά της επιδημίας.

«Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι ο εμβολιασμός βοηθάει», είπε ο Μέι. «Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ ασφαλείς. Πάντα θα υπάρχει κάποια παρενέργεια σε οποιοδήποτε φάρμακο που παίρνετε, αλλά το να λέγετε ότι τα εμβόλια είναι μια συνωμοσία για να σας σκοτώσουν, λυπάμαι, αυτό μπαίνει στο βάζο για κέικ για μένα».

https://www.youtube.com/watch?v=C_IkRDds4fI