Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο λέει ο γιατρός του Τράγκα

Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο λέει ο γιατρός του Τράγκα

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο διαβητολόγος – γιατρός του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας ανέφερε:

«Ο Γιώργος όσο εντυπωσιακός ήταν, τόσο στο θέμα της υγείας ήταν ένα φοβισμένο παιδί. Ήταν μεταξύ του “ναι” και του “όχι” για το εμβόλιο. Ένα μήνα προσπαθούσα να τον πείσω και να τον βάλω στο κλίμα της προστασίας. Έλεγε ότι είναι απορυθμισμένος και αν έκανε το εμβόλιο μπορεί να χειροτέρευε το ζάχαρο. Αλλά αν περάσεις κορωνοϊό, η φλεγμονή επηρεάζει το ζάχαρο, ισχύει δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έλεγε ο Γιώργος Τράγκας. Νόμιζε ότι θα περνούσε τον κορωνοϊό πολύ εύκολα. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο»!

Θλίψη για το θάνατο του Τράγκα - «Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο» λέει ο γιατρός του - 1© Παρέχεται από: gossip-tv.gr Θλίψη για το θάνατο του Τράγκα - «Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο» λέει ο γιατρός του - 1

Και πρόσθεσε: «Δεν πίστευε κανείς το πόσο γρήγορα εξελίχθηκε η κατάστασή του. Και αυτό οφείλεται στο σακχαρώδη διαβήτη σαν υποκείμενο νόσημα. Ο διαβήτης στην εποχή μας είναι τρόπος ζωής, και όχι αρρώστια. Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, που πρέπει να μάθεις να ζεις μαζί του, και κάποιος μπορεί να κουραστεί, να το ξεχάσει»!