Μήπως η κοινωνία πρέπει να δίνει σημασία στα απειλητικά μηνύματα; Ο δολοφόνος στην Ιεράπετρα το είχε πει, θα την σκοτώσω!

Μήπως η κοινωνία πρέπει να δίνει σημασία στα απειλητικά μηνύματα; Ο δολοφόνος στην Ιεράπετρα το είχε πει, θα την σκοτώσω!

Συχνά οι δολοφόνοι προειδοποιούν ότι θα σκοτώσουν τα θύματα τους, κανείς όμως δεν τους πιστεύει, έτσι οι απειλές συχνά επιβεβαιώνονται.

Η γυναίκα έζησε για περίπου 30 χρόνια με τον σύζυγό της, αλλά τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω την κοινή ζωή και να μείνει μόνη.

Την απειλούσε και την παρακολουθούσε
Σύμφωνα με τον περίγυρό της, δεν είχαν πάρει διαζύγιο αλλά πλέον ζούσαν χωριστά, παρά τα τέσσερα παιδιά που τους ένωναν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της την είχε απειλήσει δύο μέρες πριν την δολοφονήσει.

«Την είχε απειλήσει πριν δύο ημέρες και την παρακολουθούσε. Δεν έμενε στα δωμάτια μας η 48χρονη αλλά είχε έρθει εδώ για να πιάσει δουλειά για την επόμενη σεζόν. Σήμερα είχε έρθει για να κάνει το δεύτερο δοκιμαστικό.», αναφέρει η υπεύθυνη των ενοικιαζόμενων δωματίων που έγινε το φονικό.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.