Τζάστιν Μπίμπερ, Ολίβια Ροντρίγκο, BTS και Lil Nas X νικητές των MTV Video Music Awards 2021

Τζάστιν Μπίμπερ, Ολίβια Ροντρίγκο, BTS και Lil Nas X νικητές των MTV Video Music Awards 2021

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο έφηβος φαινόμενο της ποπ στις αρχές της δεκαετίας του 2010 κέρδισε δύο από τα κορυφαία βραβεία στην τελετή απονομής των 2021 MTV Video Music Awards, μία βραδιά αφιερωμένη στη μουσική χωρίς ιδιαίτερες αναφορές στην πανδημία ή σε πολιτικά θέματα.

Ο 27χρονος Καναδός τραγουδιστής ήταν υποψήφιος σε επτά κατηγορίες και κέρδισε τα βραβεία Καλλιτέχνης της Χρονιάς και Καλύτερο Ποπ Μουσικό Βίντεο για το Peaches με τους Daniel Caesar and Giveon.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ευχαρίστησε τη σύζυγό του, Χέιλι Μπίμπερ και τον ράπερ Τράβις Σκοτ.

«Τράβις Σκοτ, με εμπνέεις τόσο πολύ. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ» είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή των MTV Video Music Awards και τραγούδησε μετά από έξι χρόνια.

Μαζί με τον 18χρονο Αυστραλό ράπερ,,Kid Laroi ο Τζάστιν Μπίμπερ άνοιξε την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε με κοινό στο Barclays Center ,στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Η 18χρονη Ολίβια Ροντρίγκο που ήταν υποψήφια σε έξι κατηγορίες πήρε τα βραβεία Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη, Καλύτερης Ερμηνείας και Τραγουδιού της Χρονιάς για το “ Drivers License”.

«Ήταν η πιο μαγική χρονιά της ζωής μου και όλα οφείλονται σε εσάς » είπε η Ροντρίγκο, παραλαμβάνοντας το βραβείο, το οποίο αφιέρωσε σε «όλα τα άλλα κορίτσια που γράφουν τραγούδια στο πάτωμα του υπνοδωματίου τους». «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σβήσουν το φως σας, αλλά το να λες αυτά που σκέφτεσαι και να μοιράζεσαι την καρδιά σου είναι τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο » πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ