Κλαίμε... συγκλονιστική μάνα: Φολέγανδρος-μητέρα 26χρονης: Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό

Κλαίμε... συγκλονιστική μάνα: Φολέγανδρος-μητέρα 26χρονης: Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό

Κουράγιο,.... τι να σου πούμε.... ΚΖ

«Ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, ένας επιστήμονας, δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της» είπε η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της, ο οποίος και ομολόγησε την ενοχή του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στον 30χρονο δράστη, τον χαρακτήρισε άνανδρο και αλήτη και σημείωσε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της. «Δεν τον είχα γνωρίσει, η κόρη μου έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές, ίσως εκείνη να μη τις είχε δει πάνω στον έρωτα» ανέφερε.

«Δεν θα ήθελα να πω τίποτα στον ίδιο, ούτε να χαρακτηρίσω την οικογένειά του. Μάνα είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω. Εγώ όμως μεγάλωσα δυο παλικάρια και αυτή έναν δολοφόνο» είπε.

«Θα ήθελα να διαχειριστώ με αξιοπρέπεια το θέμα. Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα λίγο ηρεμία, κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους» ανέφερε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη η μητέρα της 26χρονης.

Η ίδια τόνισε ότι η κόρη της πρέπει να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά. «Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μη το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες» τόνισε.

«Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Είναι τραγικό , ένας εφιάλτης, η οικογένειά μας είναι σε τραγική κατάσταση. Ήταν το πρώτο μας παιδί έχουμε κι άλλα τρία παιδιά» είπε.

Αντίστοιχα, ο πατέρας της 26χρονης, σε τραγική κατάσταση, δήλωσε: «Είναι φονιάς. Το κορίτσι μας πήγε πρώτη φορά διακοπές επειδή διάβαζε και πήγε και την σκότωσε» ανέφερε, επίσης στον ΣΚΑΪ.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, στον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια ανατέθηκε από την οικογένεια της 26χρονης φαρμακοποιού η υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του δράστη της ανθρωποκτονίας στη Φολέγανδρο, για την οποία η προανάκριση διεξάγεται από τους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

«Αναμένουμε την ολοκλήρωση της δικογραφίας, τη μεταφορά του κατηγορουμένου - δράστη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου και τον διορισμό ανακριτή, ώστε να προβούμε στις επιβεβλημένες διαδικαστικές νόμιμες πράξεις για την άσκηση των δικαιωμάτων των εντολέων μας» αναφέρει το δικηγορικό γραφείο.

Ναυτεμπορική