Όλα τα φάρμακα/εμβόλια έχουν παρενέργειες, ακόμα και τα αντιηλιακά, δεν ζούμε στον Αμαζόνιο

Όλα τα φάρμακα/εμβόλια έχουν παρενέργειες, ακόμα και τα αντιηλιακά, δεν ζούμε στον Αμαζόνιο

Πραγματικά ο σύγχρονος Έλληνας είναι κάτι το μοναδικό στον πλανήτη, στην κυριολεξία βρίζει σε μόνιμη βάση όλα αυτά που συνθέτουν την καθημερινή του ζωή.

Κορυφαία θέση στις επικρίσεις του έχει ας πούμε ο Bill Gates ο οποίος έχει συντελέσει στην ανακάλυψη για πολλές από τις σύγχρονες συσκευές που έχουν στην κατοχή τους δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη.

Βρίζεται τα τηλεοπτικά κανάλια και περνάτε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας βλέποντας τα διάφορα realith και τις κούφιες συζητήσεις.

Χρησιμοποιείτε αμέτρητα ιατρικά σκευάσματα τα οποία, αν διαβάσετε τις οδηγίες έχουν αμέτρητες παρενέργειες σε σημείο που αν τα διαβάσεις θα ζεις μόνιμα στον τρόμο, κι όμως εκεί πεισματικά σαν μωρά παιδιά δεν κάνω το εμβόλιο, λες και αν δεν το κάνετε θα κάνετε κακό στις φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν ξεπεράσει σε κέρδη και αυτές τις εταιρείες όπλων και μάλλον μας κάνουν χάρη με τα εμβόλια αφού θα κάνουν ειδικές συμφωνίες με τις κυβερνήσεις.

Κάντε μια βόλτα στο διαδίκτυο, ποιοι είναι περισσότεροι αυτοί που κατηγορούν αυτούς που κάνουν τα εμβόλια ή αυτοί που κατηγορούν όσους δεν τα κάνουν;

Υπάρχει μια υστερία που χάνει και το πολιτικό της έρεισμα μετά από την έκκληση του Τσίπρα για εμβολιασμό, όσο και να μην βλέπεις την πραγματικότητα δεν αναρωτιέστε γιατί όλοι οι υπεύθυνοι άνθρωποι που κατευθύνουν όλο τον πλανήτη έχουν την ίδια άποψη και αποδέχονται τον κίνδυνο ενός ιού που δεν λέει να μας αποχαιρετίσει.

Οι ιθαγενείς στον Αμαζόνιο δύσκολα θα εμβολιάζονται γι' αυτό και το προσδόκιμο ζωής είναι ιδιαίτερα χαμηλό, δεν θέλουμε να γίνουμε ζούγκλα για ένα πείσμα από αυτούς που αρνούνται την πραγματικότητα.

Κώστας Ζουγρής