Εμβολιάστηκε ο Μπιλ Γκέιτς - «Ευχαριστώ όλους τους επιστήμονες»

Εμβολιάστηκε ο Μπιλ Γκέιτς -  «Ευχαριστώ όλους τους επιστήμονες»

Ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ο 65χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και προγραμματιστής υπολογιστών μοιράστηκε την φωτογραφία με τα 53,2 εκατομμύρια ακολούθων του στο Twitter.

«Ένα από τα προνόμια του να είμαι 65 ετών, είναι πως μπορώ να κάνω το εμβόλιο κατά της Covid-19. Έλαβα την πρώτη δόση αυτή την εβδομάδα και νιώθω υπέροχα. Ευχαριστώ όλους τους επιστήμονες, τους εθελοντές των κλινικών δοκιμών και τους υγειονομικούς υπαλλήλους της πρώτης γραμμής που μας έφεραν σε αυτό το σημείο»,

έγραφε ο βαθύπλουτος εφευρέτης που μαζί με την σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς έχουν δωρίσει πάνω από 156 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη αποτελεσματικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

One of the benefits of being 65 is that I’m eligible for the COVID-19 vaccine. I got my first dose this week, and I feel great. Thank you to all of the scientists, trial participants, regulators, and frontline healthcare workers who got us to this point. pic.twitter.com/67SIfrG1Yd

— Bill Gates (@BillGates) January 22, 2021