Η Μαντόνα προβάλλει αναξιόπιστη θεραπεία για τον κορονοϊό

Η Μαντόνα προβάλλει αναξιόπιστη θεραπεία για τον κορονοϊό

Μεθαύριο θα συμμετάσχει σε νέο ρημίξ τραγουδιού της Dua Lipa, αλλά παράλληλα κάνει δηλώσεις με σκοπό να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Madonna προκάλεσε αντιδράσεις με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο που ανέβασε και αφορά σε μία αναξιόπιστη θεραπεία για τον κορονοϊό. Μάλιστα, το βίντεο αυτό είχε αναρτηθεί προηγουμένως από τον Donald Trump στον λογαριασμό του στο Twitter και αποτέλεσε την αιτία να κλειδωθεί ο λογαριασμός του.

Το βιντεάκι υποστηρίζει μία ψεύτικη θεραπεία για τον ιό, από μια αμφιλεγόμενη «γιατρό» την Stella Immanuel, η οποία προκαλεί με τις εξωπραγματικές της δηλώσεις και τις θεωρίες συνωμοσίας που διαδίδει. Ένα παράδειγμα είναι η θεωρία της πως η ενδιομητρίωση στις γυναίκες προκαλείται από…δαίμονες του σεξ. Πολλές είναι οι φορές που έχει μοιραστεί με τον κόσμο τέτοιες θεωρίες ή έχει χρησιμοποιήσει τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να περάσει μηνύματα ρατσισμού και άλλα.

Η Madonna ανέφερε στο πόστ της πως η γυναίκα αυτή είναι η ηρωίδα της και τότε ο κόσμος του Instagram αντέδρασε αμέσως! Ελεγκτές προειδοποίησαν τους χρήστες πως πρόκειται για λανθασμένες πληροφορίες, καθώς το ποστ διαδίδει την επικίνδυνη πληροφορία πως η υδροξυχλωροκίνη αποτελεί φάρμακο για τον ιό. Οι ίδιοι δημιούργησαν μία λίστα με τους λόγους που το ποστ της τραγουδίστριας δεν είναι έγκυρο, ενώ τόνισαν πως δεν έχει βρεθεί ακόμα η θεραπεία για τον ιό.

Πολλές οι φορές που η Μαντόνα προκαλεί
Η ποπ τραγουδίστρια έχει απασχολήσει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν με τις απόψεις της σχετικά με την πανδημία του covid – 19. Το Instagram αντέδρασε για ακόμα μία φορά στο βίντεο της Madonna, το οποίο τελικά κατέβηκε από την πλατφόρμα του Instagram, αλλά και από την δική της σελίδα..