Δείτε υπουργό να δηλώνει πώς το Apotis4stis5, η εκπομπή του Πετρίδη, άλλαξε την ζωή του

Δείτε υπουργό να δηλώνει πώς το Apotis4stis5, η εκπομπή του Πετρίδη,  άλλαξε την ζωή του

Δεν είναι μυστικό το ότι, ότι διαβάζεις, βλέπεις και ακούς σε παιδική και εφηβική ηλικία διαμορφώνει τον χαρακτήρα σου.

Έχουμε διαπιστώσει ότι αρκετοί πολιτικοί, υπουργοί, ακόμα και πρωθυπουργοί όλων των κομμάτων υπήρξαν ακροατές της εκπομπής που συμπληρώνει σε 40 μέρες 45 χρόνια,

Πριν από μερικές εβδομάδες μιλούσα σε μία εκδήλωση για παιδιά με έναν δήμαρχο σε έναν από τους πλουσιότερους δήμους της Αττικής ο οποίος μου δήλωσε πως ήταν φανατικός ακροατής της εκπομπής και με προέτρεψε να του στείλω την σελίδα μας για να βοηθήσει, μάλλον ήταν πολιτική κίνηση και στη συνέχεια το ξέχασε.

Δυστυχώς αυτό που κάνουμε δεν έχει συμπαράσταση από αυτούς που πρέπει, δεν έχουμε πάρει ποτέ ούτε 1 ευρώ διαφήμιση από κανένα κόμμα, ο Πετρίδης ενοχλείται όταν του το λέω, η γυναίκα μου, τα παιδιά μου συνήθως μου λένε γιατί έγραψες αυτό, γιατί εκείνο, αλλά ποτέ δεν λένε, ωραίο αυτό, ή εκείνο, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν ορισμένες ατάκες είναι αληθινές ιστορίες από την ζωή μου

Ωραία είναι αυτά που είπε ο υπουργός, σίγουρα θα άρεσαν στον Πετρίδη, όμως τα παιδιά του, όπως και τα παιδιά όλων των Ελλήνων δεν θα έχουν πια την ίδια διαπαιδαγώγηση σε μουσικό επίπεδο και τα συναισθήματα που δίνει σε έναν νέο η μουσική, αφού η αδιαφορία μας τους σπρώχνει στα Masterchef και τα ανάλογα προγράμματα και όχι στην μουσική που παρουσιάζουμε εμείς.

Μερικοί νομίζουν ότι ζητιανεύουμε. Σε άλλες χώρες η μακροβιότερη καθημερινή εκπομπή του πλανήτη και η σελίδα της δεν θα είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα επιβίωσης με τόσες εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, όμως το ότι δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα, μας αποκλείει από τα πάντα, όπως και η μη υποστήριξη σε κάποιο από αυτά.

Θα μου πεις τι σχέση έχει το site με την εκπομπή; κάποιοι άλλοι πρέπει να απαντήσουν σε μια τέτοια ερώτηση, εγώ είμαι ένα μυρμήγκι που ακούει μουσική και τα μυρμήγκια δεν μιλάνε, μόνο στα cartoon.

Δεν περιμένουμε την βοήθεια αυτών που έχουν την δυνατότητα στην προσπάθεια μας, του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά οι άνθρωποι θέλουν να τους αγαπούν, όχι να αγαπάνε.

Κώστας Ζουγρής

Ελάτε στην ομάδα μας

Η ομιλία του υφυπουργού Στέλιου Πέτσα