Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής σε ηλικία 47 ετών

Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής σε ηλικία 47 ετών

Μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, ο Γιάννης Σερβετάς. Ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» γνωστοποίησε πως έφυγε από τη ζωή ένας καλός του φίλος και ηθοποιός, ο Κώστας Ταρπατζής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και μέλος των Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι ένας καλός του φίλος και ηθοποιός, ο Κώστας Ταρπατζής πέθανε, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ηθοποιός πέθανε στις 19 Νοεμβρίου, δύο μέρες μόλις πριν γιορτάσει τα γενέθλια του.

Το θέατρο στο οποίο εργαζόταν ο Κώστας Ταρπατζής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως βιώνει μια τρομερά επώδυνη απώλεια.

Η ανακοίνωση του θεάτρου

Το Θέατρο Παράθλαση, βιώνει μια τρομερά επώδυνη απώλεια. Ο Κώστας Ταρπατζής, ακριβός φίλος και για 20 χρόνια πολύτιμος συνεργάτης, ξαφνικά, απροσδόκητα, αναπάντεχα, έφυγε για άλλες, μακρινές, θεατρικές γειτονιές.

Ο Γιάννης Σερβετάς με ένα τρυφερό μήνυμα είπε το δικό του «αντίο» στον φίλο του, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή «Γιάννης ο Όμορφος» στον ΑΝΤ1.

«Καλός και ευγενικός συνάδερφος, ο ορισμός του «εραστής της τέχνης», γλυκός και δυσεύρετος άνθρωπος. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Κώστα Ταρπατζή θα σε θυμάμαι και θα σε μνημονεύω πάντα με αγάπη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σερβετάς.

Το δικό του μήνυμα για τον χαμό του Κώστας Ταρπατζή έστειλε και ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Στον «Γιάννη Τον Όμορφο» είχαμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα ταλαντούχων ηθοποιών από την Θεσσαλονίκη, τους οποίους κρατώ στην καρδιά μου και κάθε στιγμή που τους θυμάμαι χαμογελάω.
Σήμερα έμαθα πως ο γλυκός μας Κώστας Ταρπατζής…

Στεναχωρέθηκα τόσο πολύ…

Όμως θα συνεχίσω να χαμογελάω κάθε φορά που τον σκέφτομαι…» ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος