Champions League: Οι ισχυροί προχωρούν...

Champions League: Οι ισχυροί προχωρούν...

Τρεις έγιναν οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση στους «16» του Champions League, μετά την ολοκλήρωση του «δεύτερου πιάτου» της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μετά τις Μπάγερν και Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν «έκλσιε θέση» για την φάση των νοκ άουτ αγώνων, μετά την αποψινή της νίκη με 1-0 επί της Κλαμπ Μπριζ στο Παρίσι. Οι Βέλγοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 76΄, αλλά ο Κέιλορ Νάβας μπλόκαρε το πέναλτι του Ντιάν!

Ο 18χρονος Ροντρίγκο στο ντεμπούτο του σε εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League φρόντισε να δείξει ένα μέρος του τεράστιου ταλέντου του και να δικαιολογήσει γιατί η «Βασίλισσα» δαπάνησε 45 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Με το χατ τρικ που σημείωσε (στα πρώτα 7 λεπτά είχε πετύχει δύο γκολ) «υπέγραψε» την άνετη νίκη των «μερένγκες» επί της Γαλατασαράι με 6-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και, πλέον, οι Μαδριλένοι βρίσκονται «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τους «16».

Απίστευτο ματς έγινε στο Ζάγκρεμπ, όπου η Σαχτάρ αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-1 μέχρι το 93ο λεπτό, κατάφερε να πετύχει 2 γκολ και να φύγει αήττητη με σκορ 3-3 από την έδρα της Ντιναμό και, πλέον, οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν τη μάχη για την 2η θέση.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι απέτυχαν να «κλειδώσουν» την πρόκριση μετά την ήττα της πρώτης από την Λεβερκούζεν (2-1) και την ισοπαλία της δεύτερης στο Μιλάνο με την Αταλάντα (1-1).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων:

1ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπριζ 1-0

Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατάσαραϊ 6-0

2ος όμιλος

Μπάγερν-Ολυμπιακός 2-0

Ερυθρός Αστέρας-Τότεναμ 0-4

3ος όμιλος

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-3

Αταλάντα-Μάντσεστερ Σίτι 1-1

4ος όμιλος

Λοκομοτίβ Μόσχας-Γιουβέντους 1-2

Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

5ος όμιλος

Νάπολι-Σάλτσμπουργκ 1-1

Λίβερπουλ-Γκενκ 2-1

6ος όμιλος

Μπαρτσελόνα-Σλάβια Πράγας 0-0

Ντόρτμουντ-Ίντερ 3-2

7ος όμιλος

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Λειψία 0-2

Λιόν-Μπενφίκα 3-1

8ος όμιλος

Τσέλσι-Άγιαξ 4-4

Βαλένθια-Λιλ 4-1

Πηγή: Ελεύθερος τύπος