Βγήκε από το χειρουργείο ο Πέτρος Τατσόπουλος – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Βγήκε από το χειρουργείο ο Πέτρος Τατσόπουλος – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Στην Εντατική Μονάδα της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Η επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος με το οποίο διαγνώθηκε ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ο Πέτρος Τατσόπουλος νοσηλεύεται τώρα στην Εντατική, όπου θα παραμείνει για δύο εικοσιτετράωρα τουλάχιστον.

Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασής του, το πρώτο εικοσιτετράωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και στην συνέχεια κατέρρευσε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής στον Alpha. Αμέσως η εκπομπή σταμάτησε και πήγαν σε διαφημίσεις ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Στο Ιπποκράτειο στο οποίο μεταφέρθηκε οι γιατροί του έκαναν στεφανιογραφία, η οποία έδειξε ότι τα αγγεία του είναι σε καλή κατάσταση και ως εκ τούτου δεν προκύπτει έμφραγμα. Ωστόσο, απεικονίστηκε διαχωρισμός της αορτής με την κατάσταση του να θεωρείται υπερεπέιγουσα.