Φωτιά στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα στο Ζούμπερι – Έγινε προληπτική εκκένωση

Φωτιά στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα στο Ζούμπερι – Έγινε προληπτική εκκένωση

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για νέα φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 17:30, το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) στο Ζούμπερι Νέας Μάκρης, ενώ την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Μαραθώνα.

Σύμφωνα με το irafina.gr, η φωτιά καίει εντός των κατασκηνωσεων στον Αγιο Ανδρέα. Στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκονται οχήματα της πυροσβεστικής όπως και εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής.

Στο σημείο επιχειρούν 29 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 7 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εκκενώνονται οι στρατιωτικές κατασκηνώσεις στην περιοχή. Σημειώνεται ότι στις συγκεκριμένες κατασκηνώσεις φιλοξενούνται πυρόπληκτοι από την περσινή πυρκαγιά στο Μάτι.

Λόγω της πυρκαγιάς, σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, έχει διακοπεί στις οδούς Αεροπορίας και Αγίας Μαρίνας στο ύψος της Λεωφόρου Μαραθώνος.

Φωτιά τώρα στον Ασπρόπυργο

Φωτιά έχει ξεσπάσει στον Ασπρόπυργο σε χαμηλή βλάστηση ενώ στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες και 20 οχήματα.

Πυρκαγιά στους Ελαιώνες Πυλαίας πίσω από μαιευτική κλινική

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στους Ελαιώνες Πυλαίας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα πίσω από μαιευτική κλινική.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 18 πυροσβέστες, με οκτώ οχήματα.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή σχετικά με τη βλάστηση που καίγεται στην περιοχή, ούτε αν απειλούνται οικήματα.

Έχει οριοθετεί η πυρκαγιά στην Ελαφόνησο – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Facebook
0
Twitter
LinkedIn
Περισσότερα
Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά στην περιοχή «Σίμος» στην Ελαφόνησο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει οριοθετηθεί και δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της, ωστόσο ακόμα είναι σε εξέλιξη και για το λόγο αυτό παραμένουν όλες οι δυνάμεις, οι οποίες ενισχύθηκαν νωρίτερα, μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην περιοχή αυτή την ώρα επιχειρούν στο νησί 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα και τέσσερις υδροφόρες ΟΤΑ.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, η φωτιά βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το «Camping», και έχει δοθεί εντολή όσοι βρίσκονται εκεί να μεταβούν προς το λιμάνι.

Πηγή: Ελεύθερος τύπος