Στα δύσκολα ΠΑΟΚ (πιο δύσκολα) και Ολυμπιακός στο Champions League

Στα δύσκολα ΠΑΟΚ (πιο δύσκολα) και Ολυμπιακός στο Champions League

Τον αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έμαθε ο ΠΑΟΚ, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA στη Νιόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας γνώριζαν ότι οι ομάδες με τις οποίες θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ήταν ο Άγιαξ, ή οι νικητές των ζευγαριών Σέλτικ ή Νόμε Κάλιου, Κοπεγχάγη ή ΤΝS, Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή Σαμπουρταλο, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ή Ρόζενμποργκ και ΑΠΟΕΛ ή Σουντέσκα.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 6 ή 7 Αυγούστου και η ρεβάνς στο «Αμστερνταμ Αρένα» στις 13 του ίδιου μήνα

Την Μπασακσεχίρ θα αντιμετωπίσει τελικά ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τέσσερις ομάδες με τις οποίες θα μπορούσαν να κληρωθούν, οι οποίες ήταν η Κλαμπ Μπριζ, η Κράσνονταρ, η Μπασακσεχίρ και η ΛΑΣΚ Λίντσερ. Τελικά, από την κλήρωση προέκυψε ότι σε περίπτωση που οι Πειραιώτες περάσουν το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν, τότε θα βρουν στον δρόμο τους την Μπασακσχεχίρ.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος αύριο δίνει τον πρώτο του αγώνα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League την Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία, θα αντιμετωπίσει την Μπασκασεχίρ από την Τουρκία.

Οι αγώνες για τη συγκεκριμένη φάση του Champions League είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 7-8 Αυγούστου το πρώτο ματς και 14 του μήνα η ρεβάνς.