Ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Κλάρενς Κλέμονς, σαξοφωνίστα του Μπρους Σπρίνγκστιν

Ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Κλάρενς Κλέμονς, σαξοφωνίστα του Μπρους Σπρίνγκστιν

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Κλάρενς Κλέμονς, γνωστό ως «Big Man», τον σαξοφωνίστα του συγκροτήματος E Street Band που συνόδευε τον Αμερικανό τραγουδιστή της ροκ, Μπρους Σπρίνγστιν στις εμφανίσεις του, θα προβληθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο.

Το ντοκιμαντέρ «Clarence Clemons: Who Do I Think I Am?» αναμένεται να αναλύει λεπτομερώς τη ζωή και το «πνευματικό ταξίδι» του Κλέμονς, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια μέλος της φημισμένης μπάντας E Street Band του Μπρους Σπρίνγκστιν.

Σκηνοθετημένη από τον στενό φίλο του Κλέμονς, Νικ Μιντ η ταινία θα καταγράφει την τεσσάρων δεκαετιών καριέρα του και τη συνεργασία του με τον θρύλο της ροκ σκηνής.

Σύμφωνα με το Deadline, στο ντοκιμαντέρ θα συμπεριληφθούν συνεντεύξεις με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, γνωστό για την αγάπη του για τη μουσική και το σαξόφωνο, τον Τζο Γουόλς, κιθαρίστα των Eagles και άλλων ροκ συγκροτημάτων, τον Νιλς Λόφγκρεν, μέλος της E Street Band. Για τον Κλάρενς Κλέμονς μιλά επίσης ο ανιψιός του, Τζέικ Κλέμονς νυν μέλος της E Street Band.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ