Κώστας Ζουγρής: Δεν χωράει πια αυτός ο πλανήτης αναχρονιστικούς ανθρώπους όπως είμαι εγώ

Κώστας Ζουγρής: Δεν χωράει πια αυτός ο πλανήτης αναχρονιστικούς ανθρώπους όπως είμαι εγώ

Κάθε μέρα διαπιστώνω πόσο εκτός εποχής είμαι, πραγματικά εκτός εποχής, δεν ξέρω καν να ζητιανέψω με τον σωστό τρόπο, ζητώντας βοήθεια για μια σελίδα που γράφει με τόση χρονική καθυστέρηση για τον θάνατο της γάτας

Grumpy που ήταν τηλεοπτικό αστέρι και πέθανε σε ηλικία 7 ετών. Διαβάζω στην νεκρολογία, ο αδελφός Pokey και οι ιδιοκτήτες Tabatha, Bryan, Chyrstal

Οι σελίδες του σε Facebook, Instagram klp είχε εκατομμύρια ακόλουθους

Παρά τη μόνιμη έκφραση δυσθυμίας που ήταν ζωγραφισμένη στην τριχωτή μουσούδα της, ήταν μία αδιαφιλονίκητη σταρ του διαδικτύου: Η διάσημη γκρινιάρα γάτα πέθανε σε ηλικία 7 χρόνων από αφήνοντας πίσω της χιλιάδες φαν κι αμέτρητα memes.

«Είμαστε αφάνταστα συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε την απώλεια της αγαπημένης μας Grumpy Cat», ανακοίνωσε μέσω Twitter η «μαμά» της, Τάμπαθα Μπούντεσεν, σημειώνοντας πως «παρά τη φροντίδα από κορυφαίους επαγγελματίες αλλά και από την οικογένειά της, η Grumpy παρουσίασε επιπλοκές μετά από πρόσφατη λοίμωξη στο ουροποιητικό, οι οποίες δυστυχώς ήταν δύσκολο να ξεπεραστούν».

Η γατούλα, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Tardar Sauce, έπασχε από νανισμό αιλουροειδών, κάτι που, σύμφωνα με τους «γονείς» της, κατά πάσα πιθανότητα ευθυνόταν και για το μικρό της μέγεθος αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μουσούδας της.

Για πρώτη φορά ο κόσμος του παγκόσμιου ιστού την είδε το 2012 και έκτοτε η γατούλα έγινε διαδικτυακό φαινόμενο, με τη μουσούδα της να εμπνέει από memes και διαφημιστικά μέχρι πρότζεκτ τέχνης, κόμικ και λογής προϊόντα.

Σε δημοφιλία συναγωνιζόταν σταρ παγκόσμιας εμβέλειας, αφού είχε 1,5 εκατομμύριο followers στο Twitter, 2,4 εκατομμύρια στο Instagram και 8,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Facebook.

https://www.apotis4stis5.com/lists-f/2370-10-tragoudia-gia-gates