Συνεργασία Ριάνας και Louis Vuitton σε νέα δεδομένα για την μόδα

Συνεργασία Ριάνας και Louis Vuitton σε νέα δεδομένα για την μόδα

Ο Γαλλικός όμιλος πολυτελών ειδών LVMH ανακοίνωσε σήμερα ότι θα λανσάρει λίαν προσεχώς --τον Μάιο ή τον Ιούνιο μαζί με την ντίβα της ποπ Ριάνα ένα νέο εμπορικό σήμα στη μόδα πολυτελείας που θα συνδυάζει πρε-α-πορτέ και δερμάτινα είδη υπόδησης και αξεσουάρ, με έδρα το Παρίσι.

Ο όμιλος LVMH, στον οποίο ανήκουν 70 εμπορικά σήματα, ανάμεσά τους οι οίκοι μόδας Dior, Louis Vuitton, Fendi και Givenchy, και "η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι συνεργάζονται για την ίδρυση ενός νέου οίκου μόδας με είδη πολυτελείας", διευκρινίζει σε ανακοίνωση ο όμιλος του γάλλου επιχειρηματία Μπερνάρ Αρνό. "Το νέο εμπορικό σήμα υλοποιεί το όραμά του για τη μόδα, τόσο σε σχέση με τις δημιουργίες του στο πρε-α-πορτέ, στην υπόδηση και στα αξεσουάρ, όσο και σε σχέση με τις επιλογές του στη διανομή και την επικοινωνία".

Είναι ο πρώτος οίκος μόδας που δημιουργείται από το μηδέν στους κόλπους του LVMH έπειτα απ' αυτόν του Κριστιάν Ντελακρουά το 1987. Ο οίκος θα διευθύνεται από μια γυναίκα --κάτι που επίσης συμβαίνει για πρώτη φορά στον όμιλο-- η οποία θα "του δίνει την καλλιτεχνική έμπνευση".

500 εκατομμύρια εισπράξεις έχει κάνει το σήμα της Fenty

Εκτός από τα αθλητικά ρούχα Fenty, η Ριάνα συνέβαλε στην αύξηση των πωλήσεων της Puma όταν ήταν η διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος της εταιρίας. Η τραγουδίστρια διαθέτει ήδη στην αγορά τη δική της σειρά εσωρούχων και είναι πλέον μια ισχυρή προσωπικότητα με επιρροή, καθώς έχει τους θαυμαστές της και επτά εκατομμύρια χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που την ακολουθούν

Πηγή: ΑΠΕ