Μπαρτσελόνα: Σκέψεις απόλυσης του Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Σκέψεις απόλυσης του Βαλβέρδε

Είναι γνωστές οι απόψεις αυτών που υποστήριζαν ότι ο Βαλβέρδε είναι μεν καλός προπονητής, αλλά δεν είναι και από αυτούς που δεν εκμεταλλεύονται ειδικές καταστάσεις εύνοιας, ενώ συχνά δεν τα καταφέρνει στα δύσκολα και διαφορετικά Ευρωπαϊκά ματς με τις ομάδες του.

Θυμόμαστε τι έπαθε με τον Ολυμπιακό σε περίοδο που ήταν παντοδύναμος στην Ελλάδα, το κάζο με την Ανόρθωση δεν ξεχνιέται εύκολα και τώρα οι εχθροί του βλέπουν ανάλογες καταστάσεις στην Ισπανία όπου το πρόβλημα της Καταλωνίας ίσως έχει επηρεάσει καταστάσεις για να ηρεμήσουν οι τοπικοί παράγοντες από την παντοδυναμία της Ρεάλ.

ΚΖ

Ο Cope αποκαλύπτει ότι η ηγεσία της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε σκέψεις απόλυσης του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος των Καταλανών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε τέτοιες σκέψεις και πέρυσι μετά τον αποκλεισμό από την Ρόμα και δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ.

Ο Βαλβέρδε αναλαμβάνει την ευθύνη για το αποτέλεσμα στην Αγγλία και θα δεχθεί όποια απόφαση πάρει η διοίκηση. Αυτό θα συμβεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Βαλένθια στις 25 Μαΐου. Εκτός του προπονητή η διοίκηση θα εξετάσει και το μέλλον πολλών παικτών, που αποκτήθηκαν τους τελευταίους μήνες και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Gazzetta.gr