Νεκρή στα 37 της η ηθοποιός και μοντέλο Στέφανι Σερκ

Νεκρή στα 37 της η ηθοποιός και μοντέλο Στέφανι Σερκ

Χωρίς να διευκρινίσει την αιτία του θανάτου της, ο 55χρονος σύζυγός της έγραψε ένα άκρως συγκινητικό κείμενο στο Instagram, ανακοινώνοντας απλώς το θάνατο της συζύγου του.

Η Στέφανι Σερκ, μοντέλο και ηθοποιός από τον Καναδά, πέθανε σε ηλικία μόλις 37 ετών και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Ντέιμιαν Μπισίρ, ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσω Instagram, σε ένα συγκινητικό post, εκφράζοντας τον πόνο και την αγάπη του, αλλά χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για το θάνατό της.

«Αγαπητοί φίλοι, εξ ονόματος των οικογενειών Σερκ και Μπισίρ Ναχέρα με αδιανόητο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου 2019, η αγαπητή μας Στέφανι Σερκ, η αγαπημένη μου γυναίκα, πέθανε. Είναι η πιο θλιβερή και σκληρή περίοδος της ζωής μας και δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ξεπεράσουμε αυτόν τον πόνο. Η όμορφη, αγγελική και ταλαντούχα παρουσία της Στέφανι θα μας λείψει πάρα πολύ. Θα την κρατήσουμε στις καρδιές μας για πάντα. Ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για τις προσευχές τους και με σεβασμό ζητάμε την κατανόησή σας, ώστε να θρηνήσουμε με ειρήνη και ιδιωτικότητα σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές. Ευχόμαστε η Στέφανι Σερκ, ο άγγελος μου και η αγάπη της ζωής μου, να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Ο Ντέιμιαν μετέφρασε το μήνυμα και στα ισπανικά, όπου ζήτησε, επίσης, σεβασμό κατά τη δύσκολη στιγμή του πένθους.

Πλήθος διασήμων, ηθοποιών και προσώπων της showbiz, αλλά και φίλων του ζευγαριού, εξέφρασαν τη δυσάρεστη έκπληξή τους από το γεγονός, αφού δεν γνώριζαν τίποτα, και τα θερμά τους συλλυπητήρια, μιλώντας με τα ομορφότερα λόγια για τη Στέφανι.

Η Στέφανι Σερκ, μοντέλο και ηθοποιός, γεννήθηκε στον Καναδά και έχει πρωταγωνιστήσει στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντέιμιαν, Un Cuento de Circo & A Love Song μαζί με την Εύα Λονγκόρια, καθώς, επίσης, και σε άλλες ταινίες όπως: Star Power, Valentine's Day και Loco Love.

Η ηθοποιός ήταν, επίσης, πολύ γνωστή για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά του 2015 #Hashtag.