Συλλήψεις γνωστών δικηγόρων για την μαφία των φυλακών, Λυκουρέζος, Παναγόπουλος

Συλλήψεις γνωστών δικηγόρων για την μαφία των φυλακών, Λυκουρέζος, Παναγόπουλος

Στον ανακριτή για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν.

Χθες, μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της μαφίας των φυλακών η Αντιτρομοκρατική προχώρησε στη σύλληψη του γνωστού δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου ενώ για το ίδιο ζήτημα οι δικαστικές Αρχές εμπλέκουν και τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο.

Και οι δύο δικηγόροι θεωρήθηκαν ύποπτοι φυγής και ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα αδικήματα για τα οποία ελέγχονται ποινικά, αφορούν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης κοινού. Οι δύο δικηγόροι αναμένεται να περάσουν σήμερα το κατώφλι του ειδικού ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λυκουρέζος συνελήφθη όταν επέστρεφε μετο αυτοκίνητό του από εστιατόριο στο οποίο γευμάτιζε. Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τον σταμάτησαν και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο να αναφέρει πως είναι εξωφρενικό να εκδίδεται ένταλμα σύλληψης για έναν άνθρωπο γνωστής διαμονής και επαγγελματικής δραστηριότητας.

Πηγή: In.gr