Μότζι: «Οριστικά ο Ρονάλντο πάει στη Γιουβέντους!»

Μότζι: «Οριστικά ο Ρονάλντο πάει στη Γιουβέντους!»

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους! Αυτό υποστήριξε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ και αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» επικαλέστηκε πηγές του στο εσωτερικό του συλλόγου, που σίγουρα έχει, και δήλωσε, μιλώντας στο «Tele7Gold» ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα φορά τη φανέλα της «Γιούβε» τα επόμενα χρόνια:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη περάσει ιατρικά στη Γερμανία και έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους.

Έχω μιλήσει με ανθρώπους από τον σύλλογο και μου άφησαν να εννοηθεί ότι όλα έχουν τελειώσει», δήλωσε σχετικά ο Μότζι.

Ιταλικά ΜΜΕ, πάντως, αναφέρουν πως ο ατζέντης του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες, αναμένεται σήμερα ή αύριο να ταξιδέψει ξανά στο Τορίνο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο ο άσος των πρωταθλητών Ευρώπης είναι ενοχλημένος με τη στάση του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, στο θέμα του συμβολαίου του και μετά από εννέα χρόνια φέρεται να θέλει να φύγει από την Ισπανία.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τη Γιουβέντους ως τον επόμενο σταθμό για τον 33χρονο διεθνή, ο οποίος αναμένεται να δεχθεί συμβόλαιο ύψους 30 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως. Επίσης οι «μπιανκονέρι» θα καταβάλλουν στη Ρεάλ ένα ποσό περίπου στα 120 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν τη Ρεάλ να προβεί στις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει εντός πλαισίου Financial Fair Play, ενώ η Γιουβέντους έχει αρκετό χώρο στο μπάτζετ της για μία τέτοια μεγάλη μεταγραφική κίνηση.

Σε ό,τι αφορά την περίφημη ρήτρα ύψους 1 δισ. ευρώ, που προβλέπεται στο συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε ο Ρονάλντο στα τέλη του 2016, η ισπανική εφημερίδα «Marca» υποστηρίζει ότι αφορά μόνο μετακίνησή του σε άμεση ανταγωνίστρια (δηλαδή στην Μπαρτσελόνα...).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ