Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ περιμένει όμως την δικαστική απόφαση

Στα δικαστήρια θα κριθεί φέτος ο τίλος του πρωταθλητή, σε αναμονή της απόφασης για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Στον αγωνιστικό τομέα η ΑΕΚ τυπικά πρωταθλήτρια αν δεν αλλάξει κάτι στο διαιτητικό δικαστήριο, ο ΠΑΟΚ σχεδόν σίγουρα στον προκριματικό Champions League και ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά σε 20 χρόνια στο Europa League.

AEK-Λεβαδειακός 2-0

24 χρόνια μετά. Η ΑΕΚ σε πάρτι τίτλου στο ματς με τον Λεβαδειακό, μπροστά σε περίπου 60.000 κόσμο επικράτησε 2-0 με τα γκολ του Μπακασέτα και κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον... αστερίσκο των δικαστικών αποφάσεων να παραμένει.

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-1

Ο ΠΑΟΚ δύσκολα με Ξάνθη που προηγήθηκε, αλλά τελικά μετά τα δυο δοκάρια, ήρθαν τα δύο γκολ που έδωσαν την νίκη (2-1) και πλέον οι Θεσσαλονικείς στρέφουν το ενδιαφέρον τους για την «επόμενη μέρα» στις δικαστικές αίθουσες.

Απόλλων-Ολυμπιακός 1-0

Ο Απόλλωνας με γκολ του Αλμπάνη στα 30 δευτερόλεπτα (!!!) επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού και εξασφάλισε την παραμονή. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν για πέναλτι και βλέπουν την 2η θέση να... χάνεται!

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-3

Κόντρα στην διοικητική ανυπαρξία, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με καταπληκτικό Λουτσιάνο (γκολ και ασίστ) το «τριφύλλι» πέρασε άνετα με σκορ 3-0 από την Νέα Σμύρνη!

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 1-3

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 0-0

Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1

Παναιτωλικός - Λαμία 1-0