Εμείς δεν ξέρουμε από μπάλα

Από τον Κώστα Ζουγρή

Εμείς δεν ξέρουμε από μπάλα, όπως εσείς, αλλά εδώ και 20 χρόνια πάντα ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε πέναλτι υπέρ του και τελευταίος στα εναντίον του, φέτος μάλιστα πρέπει να είναι πρώτος σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από ότι γράφουν κι άλλοι άσχετοι όπως εμείς, δεν μιλάμε βέβαια ότι συμπτωματικά τα πέναλτι που κερδίζει συνήθως είναι μετά το 80' και διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Αντίθετα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του κερδίζει ένα πέναλτι κάθε 10 χρόνια.

Καλή μεταχείριση στα πέναλτι έχουν βέβαια πια και οι αντίπαλοι του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτό έχει αλλάξει φέτος σε σχέση με το παρελθόν. Πιστεύουμε ότι στην Ελλάδα οι οπαδοί δεν έχουν μάθει να διαβάζουν ανεξάρτητες απόψεις, την περασμένη εβδομάδα παράπονα είχαν οι Αεκτζήδες, δεν είδα να μας υπερασπιστεί κανένας Ολυμπιακός,

Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα το Ελληνικό πρωτάθλημα, πχ, άλλη ομάδα έπαιζε συχνά Δευτέρες, άλλη παίζει φέτος, όλα παίζουν τον ρόλο τους, εμείς παραμένουμε ρομαντικοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Ένα άλλο γεγονός είναι οι κλωτσιές που πέφτουν στους αγώνες και τιμωρούνται μόνο με κίτρινες κάρτες, χτες 7 κίτρινες ο Ατρόμητος, στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Φάληρο 56 φάουλ, είναι φανερό ότι κάτι έχει αλλάξει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιο δίκαιο.

Πριν μας έλεγαν άσχετους οι Παναθηναϊκοί που δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της κατάντιας της ομάδας. Τέλος πάντων καλή εβδομάδα, αγαπάμε Ολυμπιακό, ΑΕΚ,ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό κλπ, όλοι έχετε δίκιο και εμείς πάντα άδικο, ακόμα και στην μουσική.