Ανοίγει εκ νέου η υπόθεση για τον μυστηριώδη θάνατο της Νάταλι Γουντ

Ανοίγει εκ νέου η υπόθεση για τον μυστηριώδη θάνατο της Νάταλι Γουντ

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη βραδιά του θανάτου της ηθοποιού Νάταλι Γουντ το 1981 προχώρησε ντοκιμαντέρ του CBS που μεταδόθηκε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του σερίφη του Λος Άντζελες ότι βασικός ύποπτος θεωρείται ο 87 ετών σήμερα σύζυγός της Ρόμπερτ Βάγκνερ.

Σύμφωνα με ερευνητές που μίλησαν στο CBS ο Βάγκνερ το μοιραίο βράδυ του 1981 όταν ανακάλυψε ότι τα ίχνη της Γουντ είχαν χαθεί, αντί να ξεκινήσει αμέσως τις έρευνες έκατσε για 1,5 ώρα με τον καπετάνιο του σκάφους στο οποίο βρισκόταν το ζευγάρι και έπινε ουίσκι παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως η σύζυγός του δεν ήξερε κολύμπι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν ο καπετάνιος του σκάφους είπε στον Βάγκνερ να ζητήσουν βοήθεια ο διάσημος ηθοποιός του είπε «όχι δεν θέλουμε να ειδοποιήσουμε κάποιον». Χρειάστηκε να περάσουν, δε, 90 λεπτά για να ζητηθεί τελικά βοήθεια από τους ντόπιους και όχι από την ακτοφυλακή όπως θα έπρεπε να είχε γίνει.

Οι ερευνητές υποστήριξαν στο CBS ότι ο θάνατος της Γουντ θα μπορούσε να είναι έγκλημα πάθους προσθέτοντας ότι ο Βάγκνερ ζήλευε γιατί η σύζυγός του είχε στενή σχέση με τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν, ο οποίος μάλιστα ήταν μαζί τους στο σκάφος το μοιραίο βράδυ.

Όπως μεταδόθηκε στο ντοκιμαντέρ με τίτλο 48 Hours ο Βάγκνερ ήταν τόσο οργισμένος με το φλερτ των δύο ώστε το μοιραίο βράδυ έσπασε ένα μπουκάλι κρασί λέγοντας στον Γουόκεν: «τι προσπαθείς να κάνεις; Να πη...εις τη γυναίκα μου;».

Ο καπετάνιος του σκάφους είπε, επίσης, ότι λίγη ώρα αργότερα άκουσε έναν καβγά και μετά σιωπή. Δέκα λεπτά αργότερα κατέβηκε στις κουκέτες και βρήκε τον Βάγκνερ να κλαίει και να λέει «η Νάταλι έφυγε, αγνοείται».

Το CBS υποστήριξε, τέλος, ότι υπάρχουν δύο νέοι μάρτυρες που λένε ότι είδαν τον Βάγκνερ και την Γουντ να τσακώνονται πάνω στο σκάφος του διάσημου ηθοποιού.

Τελικά, ήταν ατύχημα, ή κάτι άλλο;